Lata 80-te zamiast placu zabaw , plac budowy.... Fajnie teraz sie wspomina te czasy , te zabawy , pomysły.... :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Nakarm Psa z Szerlokiem
Zwiń
X
-
Nakarm Psa z Szerlokiem
witajcie,
Na innym forum znalazłem informację o ciekawej inicjatywie, która w zasadzie nic nie kosztuje, a można przy okazji wiele pomóc.
Otóż właściciel strony Szerlok.pl
zobowiązuje się do wysłania paczki karmy każdemu psu ze schroniska, który zbierze odpowiednią ilość "kliknięć". Wystarczy raz dziennie (kilka razy z różnych IP) oddać swój głos na wybranego psa i po jakimś czasie pies otrzyma paczkę karmy - na pewno nieoceniona pomoc na zimę!
W obecnej akcji wybrane zostały schroniska w Gaju i Kaliszu. Generalnie co akcja - wybierane są inne schroniska w Polsce.
Myślę, ze dla tak licznego forum jakim jest OCP dokarmienie kilku psów nie powinno stanowić problemu - tak więc mam do Was prośbę o oddawanie swoich głosów .
Może aby nie "rozdzielać" zbyt bardzo swoich głosów - wybierzemy sobie np 2-3 psy, na które będziemy głosować? Ja już od kilku dni oddaje swoje "kliki" na Korka, dodatkowo na liście najmniej dokarmionych psów znajdują się:
- Azor ze schroniska w Gaju
- Mobik ze schroniska w Gaju
- Miki, także ze schroniska w Gaju.
Liczę na wsparcie członków OCP w tej inicjatywie
pzdr
-
Komentarz