Akcesoria dla dzieci i inne artykuły poszukiwane do sklepu !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Baldini
    Classic
    • 2007
    • 17

Zamieszczone przez _JJ_
    Piszę tylko dla potomnych. Moduł musi mieć na końcu B lub H. Znalezione tutaj: http://forums.fourtitude.com/showthread.php?5191733-Retrofitting-Steering-with-MF-(Octavia-2FL-2011)&p=70041367
    Potwierdzam tą informację - źródlo... aplikacja do zamawiania części w ASO. Osobiście widziałem jak Pan sprawdzał i rzeczywiście moduły z końcówką B i H są to modułu obsługujące kierownice multifunkcyjną.

A jeszcze wracając do moich poprzednich postów, okazało się że niestety nie mam sterownika H. Sprzedawca sprawdził to w etce po vinie i ona pokazała moduł H. Już byłem w ogródku, już witałem się z gaską, a tu zonk. Zrobili mi skan vcdsem (?), z którego widziałem wydruk i okazało się, że mam w rzeczywistości moduł z końcówką C, a więc obsługujący komputer i tempomat (które posiadam), ale nie obsługujący kierownicy wielofunkcyjnej. Jutro przekładka modułu z C na H w ASO. Napiszę jakie będą rezultaty i jakie z tego wynikają wnioski dla potomnych...!

_JJ_ niestety Twój moduł, czyli bez literki na końcu też nie pasi. Ale to już wiesz...
  • DobraJustyśWawa
    Classic
    S_OCP Member
    • 2006
    • 19

Witam
    Otworzyliśmy właśnie sklep z zabawkami, artykułami papierniczymi i ubrankami, wszystko pod kontem dzieci. Szukamy jeszcze pomysłów na możliwości rozbudowy asortymentu i tu potrzebuje waszej pomocy i posłów. Potrzebuję kontaktów najlepiej bezpośrednie do firm których produkty by tu pasowały. Na pewno znacie osoby co w takich firmach pracują i po znajomości mogą dać dobre ceny.
    Bardzo by mi zależało na kontakcie do Campolu z branży akcesoria i może jeszcze jakieś kosmetyki.
    Będę wdzięczna za pomoc!!!

Lokalizacja sklepu Warszawa Ursus
    Też mam DIESLA !!!

Komentarz

• _tm_
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 2333
      • Superb III (3V3)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Re: Akcesoria dla dzieci i inne artykuły poszukiwane do skle

Zamieszczone przez DobraJustyśWawa
      Witam
      Otworzyliśmy właśnie sklep z zabawkami, artykułami papierniczymi i ubrankami, wszystko pod kontem dzieci. Szukamy jeszcze pomysłów na możliwości rozbudowy asortymentu i tu potrzebuje waszej pomocy i posłów. Potrzebuję kontaktów najlepiej bezpośrednie do firm których produkty by tu pasowały. Na pewno znacie osoby co w takich firmach pracują i po znajomości mogą dać dobre ceny.
      Bardzo by mi zależało na kontakcie do Campolu z branży akcesoria i może jeszcze jakieś kosmetyki.

Lokalizacja sklepu Warszawa Ursus
      Ej no, nic się nie chwaliłaś! Gdzie dokładnie ten sklep jest zlokalizowany ?
      S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
      Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
      -------------------------------------------------------------------------
      O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
      O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
      O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Guguś
        L&K
        S_OCP Member
        • 2008
        • 1212

DobraJustyśWawa, a sklepik internetowy też macie ??

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• martino
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2007
          • 974

Zamieszczone przez DobraJustyśWawa
          Witam
          Znajomi mają konkurencyjny sklep (jeśli chodzi o ubranka i akcesoria dziecięce), ale w Pruszkowie.....
          Są w tej branży ładnych parę lat
          Ale.... O jakieś kontakty podpytam....
          Martino
          125 KM /272 Nm - to już było....
          teraz jest duży "+"
          dgw.esite.pl

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
          -----------------------------------------------
          PerfectService by DobryGrześWawa

Komentarz

• DobraJustyśWawa
            Classic
            S_OCP Member
            • 2006
            • 19

Nie chwaliłam się bo to dopiero początek, ale zapraszam Bohaterów Warszawy 28 (jak się jedzie na pkp ursus)
            Co do sklepu internetowego to ruszy na początku roku a strona (wizytówka) w przyszłym tygodniu http://www.sklep-maksik.pl/
            Dzięki wszystkim za zainteresowaniem tematem.
            Też mam DIESLA !!!

Komentarz

• Guguś
              L&K
              S_OCP Member
              • 2008
              • 1212

A jak wygląda sprawa mebelków dziecięcych, łóżeczka, itp ??

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• DobraJustyśWawa
                Classic
                S_OCP Member
                • 2006
                • 19

Kontakt jak najbardziej tak ponieważ teraz mamy za mało miejsca na meble ale na pewno będą dostępne w sklepie internetowym więc jak coś macie to możecie przesłać mi mailem [email protected] albo na PW
                Też mam DIESLA !!!

Komentarz

• RALF
                  Elegance
                  • 2008
                  • 974

w ożarowie jest simba, starałem się tam kiedyś o prace ale nie wyszło
                  Ps. u nas małe w drodze , zajrzymy może pod koniec następnego tygodnia to zobaczymy co posiadacie w asortymencie

Komentarz

• DobraJustyśWawa
                    Classic
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 19

Chcę wrócić do tematu i się przypomnieć. Zapraszam na świąteczne zakupy wprowadziliśmy produkt, który możne wszystkich zainteresować a są to żywe CHOINKI świerki ceny od 30 do max 50 zł więc atrakcyjne. Czekamy!!!
                    Też mam DIESLA !!!

Komentarz

Pracuję...