A co z przednią rejestracją?
Poziom stresu i irytacji do zenitu mi skoczył
Zwiń
X
-
Poziom stresu i irytacji do zenitu mi skoczył
Nie jestem co prawda Burt`em Reynolds`em ale odważyłem się na podlinkowanie http://www.youtube.com/watch?v=1C596...eature=related warto zobaczyć co oni wyprawiają.
-
-
tylko terapia "wstrząsowa" :diabelski_usmiechZamieszczone przez guajavai tak blondi wymiata :twisted:
Komentarz
-
-
tak się zastanawiam czy to prawdziwa sytuacja czy specjalnie nagrali :?:Zamieszczone przez Adam204a to jest coś odwrotnego :twisted:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Komentarz
-
-
też mam wrażenie, że to w dużej mierze reżyserka, albo wybór jakichś wyjątkowych fakapów (to to na pewno) nikt przy zdrowych zmysłach nie powypuszczałby tych ludzi na drogę.Zamieszczone przez mecholltak się zastanawiam czy to prawdziwa sytuacja czy specjalnie nagrali :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
widziałem z tego adresu co się pojawia w trakcie filmu kilka innych i to jest reżyserka ale na poprawę humoru się nadajeZamieszczone przez mecholltak się zastanawiam czy to prawdziwa sytuacja czy specjalnie nagrali :?:
[ Dodano: Sob 18 Gru, 10 17:54 ]
no powiem ci że jak miałem egzamin na prawko na na łuku to egzaminator podszedł z linijka i mierzył czy dobrze dojechałem tzn czy odległość od linii była dobraZamieszczone przez szkodanikt przy zdrowych zmysłach nie powypuszczałby tych ludzi na drogę.
Komentarz
-
-
W którymś z odcinków nawet poświęcili Ibizę i delikatnie ją "przerysali" na skrzyżowaniu.
Ale też mi sie wydaje że to zderzenie było na potrzebę TVN'u.
Jeśli to było reżyserowane zdarzenie to kobieta między 0:30 a 0:55, odegrała swoją rolę znakomicie, wcielając się w durne ciele na drodze :lol:Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez guajavai tak blondi wymiata :twisted:
To Ta Pani jest
Był kiedyś w TV taki cykl pt.: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" I ona z mężem tam występowali. Prowadzą agencję towarzyską
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-

Komentarz