nie pozwolą Ci grać w korkach, bo taki jest regulamin na tego typu boiskach, nie zmienia to faktu, że jeżeli jest to sztuczna "murawa" czyli plastikowy dywan, to są lanki stworzone do tego typu nawierzchni i w nich gra się najlepiej.
niema co się pytać, z partyzanta trza się wbić w lankach i tyle
no chyba że boisko to jest jak wykładzina to wtedy "turfy" albo halówki, dowiedzcie się jakiego rodzaju jest to nawierzchnia bo to ważna informacja
Słuchajcie, boisko jest załatwione na sierpień wiec zbieramy się i zioooomów do gry
Co ciekawe (podobno babka powiedziała to telefonicznie Szymonowi) iż jesteśmy wpisani też na cały lipiec!
Sprawdzę to dziś i potwierdzę jak najszybciej, jeśli tak to możemy się już ustawiać na grę od tej niedzieli.
Godziny pozostają te same czyli: 15:00 - 17:00 co niedziela.
Pozdro!
[ Dodano: Sro 25 Lip, 12 17:35 ]
Ok, byłem na boisku i niestety żadnej kartki z listą nie było. Pewnie ktoś zerwał. To jak robimy?
Na boisku szkolnym przy ul. Tarnowieckiej doszło do bójki grupki Polaków z Białorusinami. – Mężczyźni pobili się najprawdopodobniej o możliwość gry na boisku – mówi Iwona Jurkiewicz ze stołecznej policji. Zdjęcia z walki wręcz dostaliśmy na Kontakt 24.
Cie ostatnio nie widziałem- pewnie tych Białorusinów goniłeś, ale mogłeś na mecz wrócić :lol:
[ Dodano: Wto 16 Paź, 12 21:35 ]
Panowie,
jak widać dupa, dupa, dupa.
We wrześniu byłem u babeczki i potwierdział,że nie możemy wynajmować bo nas nie było na spotkaniu 26 sierpnia.
powiedziała, żeby podjechać na początku października.
Zadzwoniłem 02.10 i Pani powiedziała, że jedyny termin w weekend to 19-21 w soboty, ale nie jest pewna, a od 9 czy 10 w niedziele wybukowane, więc dałem pokój. Trza chyba na halę postawić.
Sorry Janosik że predzej nie pisałem le trochę... mnie nie było
pozdraw
kjedi
No to trzeba ogarniać halę
Sprawdzę w między czasie jakie są terminy itd.
Rozumiem, że najlepiej jak zawsze - niedziela wieczór (18-20) po 1,5 h czy 2 h?
1) Musimy zebrać minimum 10 stałych zawodników.
2) Jeśli ja mam być organizatorem to od razu mówię, że całą kasę zbieram przed ogarnięciem hali (podpisaniem umowy), więc weźcie to pod uwagę wpisując się lub kogoś na listę. Jaka to będzie stawka nie wiem - muszę zadzwonić. Za okres listopad-grudzień to pewnie będzie jakieś 100-150 pln ode łba.
Chyba, że ktoś inny chce organizować? :lol:
Tak czy siak robimy listę:
1. Janosik
2. Szymon
3. Kulek
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
(11.) Wiśnia (jeśli gralibyśmy od godziny 19:00)
Siema!
No to jeszcze 3 zawodników lub 2 jeśli będziemy grać od 19 (wiśnia)
Gadałem z babką. W poniedziałek niestety dopiero będzie w pracy i sprawdzi termin: niedziela godzina 18, 19. Wstępnie jednak powiedziała, że nie będzie problemu w tym terminie.
Pytanie jeszcze na ile jak coś wynajmować halę - 1,5h czy 2h?
No tak w Waszym wieku to już najwyższa pora spać :diabelski_usmiech
A tak na poważnie wiem, że późno ale niestety wcześniej nie dam rady a z chęcią bym z Wami pograł
Słuchajcie, wstępnie gadałem o wynajmie hali od 2013 (zakładając, że Majowie się pomylili )
Gralibyśmy co niedzielę w godzinach 19-21 od: 6.01.2013 do 31.03.2013.
Cenowo wychodzi to 312 pln od osoby.
I tak jak poprzednio przed podpisaniem umowy każdy musiałby mi zapłacić z góry tą kwotę. Tak więc zastanówcie się/odłóżcie kasę i kompletujmy skład.
Słuchajcie, wstępnie gadałem o wynajmie hali od 2013 (zakładając, że Majowie się pomylili )
I tak jak poprzednio przed podpisaniem umowy każdy musiałby mi zapłacić z góry tą kwotę. Tak więc zastanówcie się/odłóżcie kasę i kompletujmy skład.
CHĘTNI:
1. Janosik
2. Wiśnia
3. kjedi
4. Pietro
5. Piotr
6.
7.
8.
9.
10.
CHĘTNI:
1. Janosik
2. Wiśnia
3. kjedi
4. Pietro
5. Piotr
6. Kulek
7. Szymon
8. CSP
9.
10.
Pozdro!
Lista dodatkowych osób na 30.12.2012 (mnie nie będzie):
11. Jurek
12.
CHĘTNI:
1. Janosik
2. Wiśnia
3. kjedi
4. Pietro
5. Piotr
6. Kulek
7. Szymon
8. CSP
9. Bob/Paweł
10.
Komentarz