Sorki Panowie,
Miałem zapewnienie z soboty że będą. No ale dali ciała.
Przepraszam wszystkich.
Co do lutego, ja z kulą to raczej nie dam rady :-)
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik
5. wrobel
6. ciasto
7. grisza
8. metal
9. pietro
Pozdr
moze lepiej po prostu zaklepac kogos z ocp (ze starego skladu co chce grac) kto na pewno przyjdzie
mamy grac po 6 a nie jak ostatnio po 4, to jest duza roznica...
a gosc ostatnio mial byc na 100 i jak dla mnie jest bardzo niepewny zwlaszcza ze nie ebdzie kjedi'ego ktory ew. by go zlapal za ucho i przyprowadzil na hale ...
Panowie - to ten sam.
Jak nie dojedzie to ja o trzech ale się doczłapię.
A poważnie - będzie , a jak mu nogę urwie to będzie ktoś za niego.
Ja kładę głowę pod topór jakby co.
Pozdr
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik
5. wrobel
6. ciasto
7.
8. metal - w połowie tyg będę wiedział czy da rade grać w tym miesiącu czy będzie musiał odpuścić
9. pietro
10. konrad
11. andrzej
12. kuzol
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik
5. wrobel
6. ciasto
7. grzesiek na 13-02
8. metal - w połowie tyg będę wiedział czy da rade grać w tym miesiącu czy będzie musiał odpuścić
9. pietro
10. konrad
11. andrzej
12. kuzol
I 2 słowa do księdza prowadzącego. Panowie wyluzujmy bo tyle siniaków, co po ostatniej piłce, na nogach to ja nigdy nie miałem. I jak będzie 11 to ja odpadam :roll:
rezerwa: grzesiek na 13-02 - zapłacone jednorazowo - 16zl
staszek na 13-02 - zapłacone jednorazowo - 16zl
pogrubione zapłacone, reszty brak, a pewnie w tym tyg. dostane fakturę więc spinać poślady i płacić.
jak bym nie liczył brakuje sporo, a ja nie mam zamiaru dokładać z własnej kieszeni, obecnie mam zapłacone 416zł czyli brakuje 352zł, wróbel, konrad, andrzej i kuzol wpłaci 64zl zostanie 94zł więc pytanie kto dołoży ?
moim zdaniem ten kto wpisuje kogoś znajomego na listę, jest za niego odpowiedzialny, lista na cały miesiąc jest ostateczna, więc osoby które się zadeklarowały płacą, a jeżeli nie grają to za siebie załatwiają zastępstwo, i z tą osobą się sami rozliczają.
EDIT:
z Śesiem ustaliliśmy, że osoby z listy stałej dopłacają 13zł, żeby pokryć różnicę (cały miesiąc 768/10 = ~77zl), jeżeli będą osoby na zastępstwo płacą gotówką, pieniądze pójdą na poczet piłki, którą kupiłem w zeszłą niedziele.
dodatkowo zedytowałem 1 post, gdzie poprawiłem "dopieszczone" szczegóły co do płatności i listy grających
20.02.2011
I 2 słowa do księdza prowadzącego. Panowie wyluzujmy bo tyle siniaków, co po ostatniej piłce, na nogach to ja nigdy nie miałem. I jak będzie 11 to ja odpadam :roll:
Jestem jak najbardziej za Po ostatniej piłce miałem trochę opuchniętą kostkę i nie wiem skąd miałem podrapaną rękę jakby ktoś na mnie kota nasłał ;(
Robienie kolejnej listy od nowa to jak ponownie wynalezienie koła :diabelski_usmiech
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik ?
5. wrobel
6. ciasto
7. wucha (rezerwa) ?
8.
9. pietro
10. konrad
11. andrzej
12. kuzol
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik ? - dam znac jutro ok poludnia bo wciaz mnie trzyma chorobsko
5. wrobel
6. ciasto
7. jurek
8. (wucha zwany rowniez wsinia poki co sie nie odzywa wiec miejsce wolne)
9. pietro
10. konrad
11. andrzej
12. kuzol
[ Dodano: Sob 19 Lut, 11 15:24 ]
1. csp
2. smg
3. seś
4. Janosik ? - dam znac jutro ok poludnia bo wciaz mnie trzyma chorobsko
5. wrobel
6. ciasto
7. jurek