przelotowy wydech z jednym tylko elementem filtrem DPF
Moc musi byc, ale ekologia przede wszystkim Swoja droga bardzo ciekawym, jak wyrabia przy takim setupie, pewno egt tak wysokie, ze filtr wypalony non stop :P
Dostałem propozycje pracy w salonie Saaba jako sprzedawca.
Praca jest o tyle specyficzna ze nie siedzę na tyłku w salonie tylko muszę dotrzeć do klienta na zewnątrz ( zamożnego ).
Chcąc przystąpić do 2-go etapu rekrutacji muszę przedstawić mini biznes plan, jak sobie to w ogóle wyobrażam m.in.:
- pozyskiwanie klienta
- gdzie go szukać
- jak go przekonać do tej marki
- itp
Proszę o jakieś rady, opinie, sugestie i pomysły jak to dobrze sformułować i zostać upragnionym sprzedawcą marki Saab . Jeśli się uda to OCP będzie miało dobre zniżki na saaba :diabelski_usmiech .
Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
ja zacząłbym od stworzenia bazy takich klientów, poznania ich z każdej strony, łatwiej będzie ci dopasować ofertę, jak masz grupę podobnych klientów ,zrób im np dzień upalania na torze, tzn szkołę bezpiecznej jazdy, jakiś kierowca rajdowy mile widziany,
ja zacząłbym od stworzenia bazy takich klientów, poznania ich z każdej strony, łatwiej będzie ci dopasować ofertę, jak masz grupę podobnych klientów ,zrób im np dzień upalania na torze, tzn szkołę bezpiecznej jazdy, jakiś kierowca rajdowy mile widziany,
No tylko jak to zrobić, żeby na przykład nie naruszyć ustawy o ochronie danych osobowych?
abc_rlz., znaczki saaba(ale nie tylko) mają to do siebie, że po jakims czasie złazi z nich farba
i ten gryfon w kolorze srebrnym na srebrnym tle wogóle nie wygląda
więc raz na 3 lata zmieniasz znaczek na "nieobleziony"
w skodzie tez mi oblazł i to juz po roku :roll:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz