Andrzej Z., kojarzyłem nazwę C1, a tą drugą część nie bardzo i się chwile zastanawiałem co ty nałożyłeś . Kropelki świetne trzeba przyznać no i wytrzyma pewnie kawał czasu.
W Anglii podobno do 5 lat sie trzyma u nas z racji solenia ulic zima i dziwnych zakwaszonych deszczy nie wiadomo ile wytrzyma,w kazdym razie widzialem w Polsce czarne auto 1,5 roku po aplikacji C1 i wygladalo swietnie - czarny gleboki tlusty kolor
dede_adam, ja niestety nie, powiem Ci, że mieliśmy kupić Ibizę do firmy, ale tak nas wku..ł kierownik sprzedaży w Komecie (tylko tam było auto w takiej konfiguracji od ręki, a tak właśnie musiało być), że kupiliśmy Fabię.
IMO - miguello ma piękną Ibizę do sprzedania, siostra będzie zadowolona a i Ty też jak Ci da pojeździć :szeroki_usmiech
dede_adam,
jak się siostrze nie spieszy to mogę zapytać znajomego który kiedyś tam wspominał, że ma jakieś "dojście" do seatów i jak chce to może coś tam załatwić taniej ale nie wgrywałem się w temat bo mnie to nie interesowało, będę u niego na imprezce 22 to się mogę dopytać, tylko ewentualnie przypomnij się na pw bo pamięć mam dobra ale krótką :szeroki_usmiech .
dede_adam, ja niestety nie, powiem Ci, że mieliśmy kupić Ibizę do firmy, ale tak nas wku..ł kierownik sprzedaży w Komecie (tylko tam było auto w takiej konfiguracji od ręki, a tak właśnie musiało być), że kupiliśmy Fabię.
IMO - miguello ma piękną Ibizę do sprzedania, siostra będzie zadowolona a i Ty też jak Ci da pojeździć :szeroki_usmiech
Siostra chce nowe auto z salonu,pachnące, nie psujące się itp
No właśnie i tak muszę Mastersów odwiedzić więc zapytam, a w Komecie mam gościa co zamawiał miesiąc temu cupre i twierdzi,że dostał duuuży rabat :roll:
Komentarz