Zamieszczone przez fireman6
Zniżki w seacie :) ?
Zwiń
X
-
dede_adam, ja niestety nie, powiem Ci, że mieliśmy kupić Ibizę do firmy, ale tak nas wku..ł kierownik sprzedaży w Komecie (tylko tam było auto w takiej konfiguracji od ręki, a tak właśnie musiało być), że kupiliśmy Fabię.
IMO - miguello ma piękną Ibizę do sprzedania, siostra będzie zadowolona a i Ty też jak Ci da pojeździć :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
dede_adam,
jak się siostrze nie spieszy to mogę zapytać znajomego który kiedyś tam wspominał, że ma jakieś "dojście" do seatów i jak chce to może coś tam załatwić taniej ale nie wgrywałem się w temat bo mnie to nie interesowało, będę u niego na imprezce 22 to się mogę dopytać, tylko ewentualnie przypomnij się na pw bo pamięć mam dobra ale krótką :szeroki_usmiech .O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotraindede_adam, ja niestety nie, powiem Ci, że mieliśmy kupić Ibizę do firmy, ale tak nas wku..ł kierownik sprzedaży w Komecie (tylko tam było auto w takiej konfiguracji od ręki, a tak właśnie musiało być), że kupiliśmy Fabię.
IMO - miguello ma piękną Ibizę do sprzedania, siostra będzie zadowolona a i Ty też jak Ci da pojeździć :szeroki_usmiech
I żółtego nie chce :wink:
Komentarz
-
-
jak kupowałem auto to rabaty w Seacie były generalnie takie jakby ich nie było :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz