220km/h po wiejskiej drodze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • r2r
    RS
    • 2008
    • 4720
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Techno200
    Zamieszczone przez shok
    Zauważyliście ,że pan " dymiąca opona" zaczyna fizycznie hamować w momencie mijania znaku ustąp pierwszeństwa! Ogólnie wyhamował na styk.Chyba musiał majtki zmienić po powrocie do domu
    przeciez koles przecial te skrzyzowanie, tylko mial fart ze nic nie jechalo. Wyhamowac z ponad 200 na gownianej drodze z abs to nie taka prosta sprawa.
    Ktoś już wcześniej zauważył że facet miał moment zwątpienia. Krzyknął "kurw.. nie..." i go chyba troszkę przytkało na widok znaku który własnie minął...
    Artur

Komentarz

• Techno200
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2005
      • 782
      • Tesla

Ja generalnie jednak sie ciesze jak takim debilom udam sie przezyc, bo rozpierniczajac sie maga zabic kogos niewinnego a dwa ze moze obejrzy i zrozumie jakim idioto byl,poczyta komentarze i zmadrzeje. trzeba dwac ludziom szanse. a pozatym chyba kazdy z nas mial kiedys choc jedna sytuacje drogwa po ktorej mial kac moralnego.
      Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• seba12a
        Ambiente
        • 2010
        • 142

ja mam zawsze jak przekroczę prędkość o >50 albo zrobię głupi piracki manewr ^^
        Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?

Komentarz

Pracuję...