Pozdro dla srebrnej O2 kombi (chyba EOPXXXX) podążającej w kierunku Krakowa, wywołanej na radyjku w Tokarni 8)
Strzyżarka do włosów
Zwiń
X
-
amlas, Ja mam poprzedni model tego philipsa na akumulator i nie ma z nim najmniejszych problemów..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Mistrzu, mam podobną wersję od kilku lat, bodajże od 2007 roku. Jedno ładowanie baterii wystarcza na 4 golenia głowa+broda+wąsy bo nosze krótkie włosy i "zarost 3 dniowy" Pewnie i na 6 goleń by bateria wydała, tyle że wtedy już nieco wolniej chodzi.
Duży zakres regulacji długości, dobre noże. Ja nie narzekam i polecam. Kupowałem w EURO RTV AGD.4x4
Komentarz
-
-
Mam do czynienia z takową maszynką, na użytek domowy i nie mam żadnych uwag do działania :wink:
Może ciut ciężko zdejmuje się nasadkę, ale to żadna wada - trzeba się po prostu przyzwyczaić.
Ostrza dają radę, silniczek jest o wiele cichszy od poprzedniego modelu ( bo też miałem poprzedni model ). Dobrze leży w dłoni i design też niczego sobie :P
Co byś chciał jeszcze wiedzieć? to spytam żonę, bo to ona mnie kosi
Komentarz
-
-
A widzisz i wywołałeś wilka z lasu :cry: ten kabel jest beznadziejnie krótki ... 1.5 m może ma ... na pewno jakiś przedłużacz jest obowiązkowy.
Wytrzymałość? poprzedni model z 2 lata strzyżenia co 3 tyg. bez wyjątków i zero zająknięć. Wymieniłem ponieważ zachciało mi się rozginać te "prowadnice" w nasadce i się plastik upier&$# znaczy złamał :szeroki_usmiech
To też jest wada bo szukałem ale nasadki oddzielnie nie znalazłem, ale chyba żadna firma nie sprzedaje ich oddzielnie.
Tą mam około 3 mc i na razie żadnych niepokojących objawów.
Komentarz
-
Komentarz