w końcu przeszedl lifting moim zdaniem bardzo udany tylko troche przednia swiatła zbyt wąskie ale ogólnie bardzo mi sie podoba. już nie jest tak plastikowy jak poprzedni
To lepiej niż "chińczyk" .Przynajmniej poprawi się stylistyka ,materiały i nabierze trochę "okrągłości". Silniki diesla i tak miał włoskie od "VM Motori"
była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
moim zdaniem od europejskich produkcji to cały czas odstaje stylistycznie
Sorry, ale akurat nowy GCh w porownianiu z tym Fiatem co masz w podpisie to szczyt stylistyki.
Zamieszczone przez Jasiek
Silniki diesla i tak miał włoskie od "VM Motori"
Szczesliwie tylko w pierwszej generacji GCh i przez chwile w drugiej. 3,1TD VM to najbardziej zawodna konstrukcja swiata, ktora psula sie na potege...
Mercedesowski 2,7CRD i 3,0CRD juz lepiej.
Zamieszczone przez blackrs
z usa i co najdziwniejsze ropniaka
Jakas bzdura, bo na ta chwile nie ma diesla nawet na Europe.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
No napewno wyglada lepiej niż poprzedni - zwłaszcza wnętrze - ale jestem bardzo dużym sceptykiem jeśli chodzi a amerykanskie samochody Jakoś nie bardzo mogę uwierzyć z poprawę falatnej jakości wykonania tych aut.
Nasz Polonez też miał silnik tej firmy. W latach 80 (chyba w 84) wypuszczono krótką serię poldków z dieslem vm pod machą. O ile dobrze pamiętam to był dostępny tylko w ramach tzw eksportu wewnętrznego, mówiąc po ludzku w Pewexie za dolary.
Jak dla mnie Wygląd bardziej europejski.
Jestem ciekaw jak z Blachami w Jeep-ie Kolega sąsiad ma od nowości Liberty z 2005 niestety drzwi w 4 roku użytkowania aucie zaczęły rdzewieć drzwi tam gdzie odpływy wody i szlifierka poszła w ruch. Tak to nie narzeka mówi że auto proste w budowie większość napraw można samemu zrobić. silnik 3.7 litra zagazowany żadnych problemów.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Z jazdy jeepem libery zapamietalem 3 rzeczy:
1. bardzo fajnie jezdzi sie siedzac wysoko
2. masakrycznie duzo palil, chociaz jazda glownie po autostradzie
3. naklejke na oslonie przeciwslonecznej kierowcy by nie wykonywac gwaltownych manewrow bo mozna wywrocic auto - pewnie nie zaliczyl testu losia :twisted:
Komentarz