rufus, zapytaj gości co sprzedają te zmieniarki, może mają taki kabel... wiem, że kosztowniejsze rozwiązanie, dlatego ja się wstrzymałem, jednak najbardziej mi się to podoba... pozdrawiam.
Kraków - Olsztyn
Zwiń
X
-
Kraków - Olsztyn
Jutro wybieram się służbowo do Olsztyna i w związku z tym mam pytanie, którędy z Krakowa najlepiej jechać?
Do Zakroczymia zwykle jeżdżę DK94 - E75 - E67 - 579.
Ale teraz się zastanawiam, czy nie pojechać na krajową 7 i później odbić na 51.
Poza tym jeśli ktoś chce coś przewieść z Krk w kierunku Olsztyna to niech da znać.Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez 4x4BKFz 300km do wawy prawie 150 masz po dwupasmówce lub obwodnicach
Katowice - Wawa 295km dwupasmówki czyli mamy 380km.
Kraków - Wawa jadąc E7 290km. W dzień może być duża różnica czasowa i raczej bym wybrał A4 e8, ale nocy nie zastanawiałbym się ani chwili.
Kolega ma wybór - za drogę płaci i tak firma, więc tylko jego czas i fatyga się liczy.4x4
Komentarz
-
-
Katowice-Warszawa na wysokości Częstochowy droga przypomina ser Szwajcar slalom gigant.
Za Częstochową do Radomska lepiej nie jest dopiero tchu można nabrac w okolicach Piotrkowa.
Polecam 8 do Warszawy w stolicy w lewo na Łopuszańska potem na Aleje Jerozolimskie i kierunek Olsztyn krajową 7 aż do Płońska dwa pasy w każdą stronę.
Szerokości i powodzenia życzę.Skoda Fabia Combi jeżdzi i trąbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Dzięki wszystkim za podpowiedzi
Z Krk wyjechałem o 10.30 a w Olsztynie byłem 8 godzin później.
Przeglądając informacje na GDDKIA doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie jak pojadę E7 i powiedzmy, że był to bardzo dobry wybór.
Powiedzmy, bo w Wawie przestrzeliłem zjazd na Gdańsk (zagapiłem się :wink: ) i wpakowałem się w Grota, która była zakorkowana jak jasny ...uj.
Także gdyby nie korek na Grota i pół godzinny postój na jedzenie to byłbym w Olsztynie w 7 godzin.
I co najciekawsze, tankując w Krk do pełna i robiąc do Olsztyna 512km zostało mi w zbiorniku paliwa na 750 kmPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Komentarz