Moja nowa nawigacja. Masz fajniejsza cwaniaku :>?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariombm
    Classic
    • 2011
    • 27

Sytuacja z dzisiaj:

wracamy z żoną z weekendu w Korbielowie. Między Siewierzem a Jędrzejowem lecimy sobie moją O1 która w rodzinie ma status pojazdu "wyjazdowo-wyprawowego" przed nami jedzie Suzuki Grand Vitara, za nią nowa A8, za nia Passat B6, nowa alfa (taka jak policyjne), vectra GTS i my. Każdy wóz po kolei wyprzedza jadącą niezbyt szybko Vitarę, dochodzi nasza kolej. Vitara dostaje wścieku dupy że ją jakas Octa będzie dymac i przyspiesza przy dwóch próbach wyprzedzenia. dodam że próbowałem ją dwa razy wziąc nie redukując z 6 biegu
    Przy kolejnej próbie redukcja na 4, wytresowane przez rogala 135 koni i ileś tam Nm pokazało Vitarze gdzie jej miejsce. Po zajęciu miejsca przed Vitarą przyhamowanie... pan z Vitary nerwowo rozejrzał się za rowem i dał sobie spokój))

Idiotów nie sieją
  • seba12a
    Ambiente
    • 2010
    • 142

Amerykańska firma Tesla Motors, której siedziba znajduje się w Kalifornii planuje wykorzystanie Tegry w swoim pierwszym elektrycznym sedanie, o nazwie Model S. W nim znajdzie się komputer, którego sercem będzie układ SoC NVIDIA Tegra 2. Bardzo interesująco zapowiada się kwestia wyświetlaczy.

W "esce" znajdą się dwa duże ekrany. Najważniejsze parametry jazdy oraz kontrolki znajdą się na wyświetlaczu o przekątnej 12,3 cala. Prawdziwa gratka to wyświetlacz numer dwa. Nie tylko będzie on cały dotykowy, ale jego przekątna to aż 17 cali.

Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?

Komentarz

Pracuję...