Polubiłem Skody :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • forestgle
    Classic
    • 2011
    • 6

Polubiłem Skody :)

wchodzisz w bloki pomiarowe i tam w którejś grupie można znaleźć
    nie mam pod ręką O2 przed FL, więc nie powiem precyzyjnie

cisnienie spoczynkowe to około 4bar, robocze ok 10.
    taobao agent:www.forestgle.com Help you buy china cheap items from china ebay.
  • krzysiekd1991
    Classic
    • 2010
    • 32

Polubiłem Skody

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam na imię Krzysiek i jestem nowy na tym forum.
    Chciałbym z Wami porozmawiać na temat Skody. Otóż w piątek postanowiliśmy z bratem pojeździć trochę po salonach i trafiliśmy między innymi do dealera Skody w Wejherowie. Była to moja pierwsza wizyta w salonie Skody i muszę Wam powiedzieć, że Skoda mnie mile zaskoczyła. Przed obejrzeniem samochodów z Czech miałem w głowie zakodowane, że Skody to głównie dla kierowców na emeryturze, z resztą sami wiecie o czym mówię.
    Przejdę teraz do sedna sprawy. Od razu moją uwagę przykuł model Yeti. Była to wersja Experience 2.0 TDI 4x4 za 102.000,- Wygląd zewnętrzny i wewnętrzny bardzo przypadł mi do gustu. Bardzo podoba mi się w niej, że ma podwyższone zawieszenie i całkiem duże felgi w raz z oponami o wysokim profilu. Wygląda na to, że Yeti to idealny samochód na nasze drogi. W wewnątrz...... byłem pod wrażeniem. Bardzo łatwo wsiadłem do samochodu bez zginania się i zająłem idealną pozycję za kierownicą siedząc na bardzo wygodnym fotelu. Materiały wykończeniowe, spasowanie i ogólny design deski rozdzielczej na idealnym poziomie. Również spodobał mi się system VarioFlex dzięki któremu można łatwo i szybko aranżować wnętrze. Tyle o Yeti.
    Kolejnym modelem któremu bliżej się przyjrzałem to Octavia FL. Tutaj również zostałem pozytywnie zaskoczony. Bardzo wygodnie siedziało mi się za kierownicą i od razu ją polubiłem. Ciekawie pomyślane schowki, uchwyty itp. Z tyłu dużo miejsca. Kolejną rzeczą którą oceniłem na plus to nadwozie typu liftback. Do tamtej pory nie zwracałem na takie coś uwagi, ale uważam, że jest to świetne rozwiązanie.

Podsumowując zmieniłem całkowicie postrzeganie samochodów marki Skoda. Wiele ciekawych i przemyślanych rozwiązań, a do tego można je sobie skonfigurować w liczne ciekawe dodatki.

Bardzo polubiłem Skody i mam nadzieję, że zostanę miło przyjęty na tym forum.
    Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników
    Krzysiek.
    Fan włoszczyzny

Komentarz

Pracuję...