Targ, Rynek w Jabłonce (woj. małopolskie)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • daugov
    Classic
    • 2010
    • 6

Ozz1,
    witam,
    szukam do octavi 2 z 2004 roku hatchback/liftback:
    KCD 609 004 - zaslonki szyb drzwi tylnych dla ©kody Octavia
    ten nr jest dla octavi fl, ale mysle ze do mojej tez beda pasowac,
    jak sie orientujesz to potwierdz czy pasuja i podaj cene,
    pozdrawiam
  • Radso
    Drive
    • 2008
    • 64

Może jest ktoś na forum kto mial stycznosc z targiem w Jabłonce, może ktoś tam handluje, czesto jezdzi. Szukam w necie ale nie moge trafic na zadnej info w jakie dni to jest otwarte, czy to jest plac gminy, czy moze osoby prywatnej. Probowałem sie dodzwonic do Urzedu Gminy ale raz ze dodzwonic sie to graniczy z cudem, a jak mi sie udalo to przemila pani mnie poinformowala ze takich informacji mi nie udzieli najlepiej jak bym przyjechal. Interesuje mnie zalatwienie sobie miejsca do handlu. Bede wdzieczny za jakas informacje.

Komentarz

• macluke
      Elegance
      • 2010
      • 875

Re: Targ, Rynek w Jabłonce (woj. małopolskie)

przejeżdżałem kiedyś w środę rano i targ był

W google możesz wpisac Jabłonka targowisko i jest link:

Średniowieczne tradycje handlowe są w Jabłonce wciąż żywe - obecnie kwitnie tzw. handel przygraniczny. Na południowym krańcu wsi, na lewo od szosy, znalazło swe miejsce targowisko; w środy i soboty ściągają na nie tłumyPolaków i Słowaków.

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

Radso, vo potrzebujezsz na tym targu wiekszy targ masz we czwartki i soboty w nowym targu

Komentarz

• Radso
          Drive
          • 2008
          • 64

djczas dzięki za wsazówke z Nowym Targiem. Załatwiłem sobie miejsce na sobote.

Komentarz

• xtremesystems
            RS
            • 2010
            • 2254
            • Hyundai

w srode jest w jablonce
            w czw i sobote w nowym targu.. z tym ze to jest tosamo bo handlarze jezdza i tu i tam

ogolnie duzo jest handlarzy ze slowacji. i mozna fajne kupic kurtaje i skory wlasniej roboty (z malych zakladow

osobiscie mam z jablonki rekawiczki ze skory , kurtke ze skory i kurtaje na zime

jadac do jablonki od krakowa jedzie sie przez spytkowice. jest tam sklep KABANOS. maja zajebisty boczek i inne kielbachy domowej produkcji

Komentarz

Pracuję...