Oklejanie auta, wynajem auta pod reklame.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gorg
    Drive
    • 2010
    • 60

Myślę, że u mnie jest to samo. Sprzęgło i turbo fabryczne. Efekt najbardziej słyszalny, przy zejściu z obrotów poniżej ok 1700, wysprzęgleniu podczas zmiany biegów, przy średniej mocy przyspieszaniu. Może to być "surge" na turbo, czyli niekorzystne zjawisko - pytanie tylko, dlaczego pojawia się seryjnie. Możliwe, że komputer ma tak nieszczęśliwy program, biorąc pod uwagę recyrkulacje spalin i związane z nim zmiany w przepływu w kolektorach dolotowym i wydechowym. Mam jeszcze wrażenie, jakby ten hałas szedł gdzieś po układzie wydechowym. Widziałem gdzieś film, na którym autor przedstawiał podobną sytuacje twierdząc, że problemem był krzywy wirnik turbo po stronie gorącej (osobiście nie podpisuje się pod tym, ale jest to jakaś idea).
  • GreenArrow
    L&K
    • 2009
    • 1052

Piąteczka , czy istnieje w Polsce uczciwa firma która wykupuje miejsce na naszych autach w celu ustawienia tam reklamy ? Czy ktoś z was miał już z tym styczność ?

Na dobry początek mogę powiedzieć ze mój przebieg miesięczny przekracza 3 tyś kilometrów
    40% drogi szybkiego ruchu
    60% miasto (Dąbrowa Górnicza, Katowice, Sosnowiec, Siewierz, Kraków, Tarnow, Mielec)

pozdrawiam, Robert.

Komentarz

• słoń
      Elegance
      • 2010
      • 777

takie rzeczy to tylko w ERZE :lol:

Komentarz

• r2r
        RS
        • 2008
        • 4721
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Nawet gdyby to za groszę zrobisz parodię z własnej gabloty. Nie warto...
        Artur

Komentarz

• bzyq_74
          RS
          • 2008
          • 3467
          • Volkswagen
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Podobny topic:

Nie ma nic za darmo
          MARCIN
          Mój szkodnik

Komentarz

• GreenArrow
            L&K
            • 2009
            • 1052

bzyq_74, chodzi mi o moje auto, dana firma okleja mi auto z wlasnej kieszeni i płaca mi miesieczna kwote np. 200 zł a ja np. im dostarczam przebieg co tydzien czy miesieczny .

Komentarz

• tomikt
              Rider
              • 2007
              • 391

taaa i za nic będą ci płacili

o świeta naiwności
              ech...
              TomikT

Komentarz

Pracuję...