Jastrania, Jurata na wakacje, pensjonat, domek...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mykines
    Classic
    • 2012
    • 19

No dosłownie heheh bo przed garażem ok. 17 było wieeelkie jezioro :diabelski_usmiech
  • marektbg
    Elegance
    • 2010
    • 861

Znajomi chcą jechać na wakacje do Jastarni (lub coś podobnego bez Władysławowa, byle nie jakaś totalna wiocha).
    Macie jakiś dobry sprawdzony namiar na jakieś pokoje (w miarę komfortowe i nie klitki 8m2, ważne, żeby miały dobry dostęp do kuchni), lub małe domki?

Komentarz

• Wojtas_Poznań
      RS
      • 2010
      • 2822

Re: Jastrania na wakacje, pensjonat, domek...

na dzień dobry proponuję zapoznać się z jakąś stronką oferującą noclegi :idea: , np:

to chyba rozwiąże problem ? bez dzwonienia i pytania pewnie się nie obędzie ?

Postawione przez Ciebie pytanie/wymagania rodzi sporo kwestii do rozwiązania: ILE osób, co dla kogoś oznacza "w miarę komfortowe", nie klitki 8m2 czyli jak duże, itp itd ... no i jeszcze czy od strony zatoki, czy raczej gdzieś centrum/bliżej morza ? No a jak ktoś nie liczy się z kosztami, to Dom Zdrojowy bym mu polecił
      SPOT Poznań:
      .....
      ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• misiek_rd
        Ambiente
        • 2004
        • 201
        • Octavia III (5E3)
        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Tu byliśmy i było fajnie:

a tu byli rodzice i nie polecają :evil:

Komentarz

• marekzu
          L&K
          • 2007
          • 1412
          • Superb II combi (3V5)

ja akurat bylem w tej perle - jako miejsce tylko do spania - nie ma tragedii

Komentarz

• krzysiek13
            L&K
            • 2010
            • 1155

Niestety, mam sprawdzone namiary tylko na Władysławowo. Niedrogo i sympatycznie (znajomi), na uboczu - jeśli to położenie w tłocznym miejscu i cena jest problemem
            Octavia

Komentarz

• Wojtas_Poznań
              RS
              • 2010
              • 2822

jak dla kogoś "problemem" jest tłok i cena to jedzie np. w czerwcu albo pod koniec sierpnia ludzi zdecydowanie mniej a i ceny dużo niższe - zarówno za pokój jak i żarcia (ryby smażone itp)...

marektbg, w Jastarni w czerwcu jest wysyp rodzin z małymi dziećmi, więc jeżeli Twoi znajomi mają jakieś małe pociechy, to polecam czerwiec - na plaży łatwo znajdą towarzystwo do wspólnych zabaw
              SPOT Poznań:
              .....

Komentarz

• andrzejm
                Drive
                • 2010
                • 51

Mój kolega z pracy właśnie wykańcza mały pensjonat w Jastrzębiej Górze. Parter wynajmował już ubiegłego lata. Ma także kilka pokoi do wynajęcia w swoim domu we Władysławowie.

Komentarz

• marektbg
                  Elegance
                  • 2010
                  • 861

k085 podaj namiar na to Władysławowo - jak sprawdzone i dobre warto się rozeznać.

andrzejm jak masz namiar to zapodaj :wink:

Wojtas_Poznań to ma być właśnie wyjazd z dziećmi

Komentarz

• krzysiek13
                    L&K
                    • 2010
                    • 1155

marektbg, wysłałem namiar na pw. Jeśli pojawiłoby się więcej pytań o Władysławowo, mogę zadzwonić i spróbować załatwić jakieś zniżki dla OCP
                    Octavia

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                      RS
                      • 2010
                      • 2822

Zamieszczone przez k085
                      mogę zadzwonić i spróbować załatwić jakieś zniżki dla OCP
                      śmiało, nie krępuj się pewnie ktoś skorzysta
                      SPOT Poznań:
                      .....

Komentarz

• andrzejm
                        Drive
                        • 2010
                        • 51

Sorki
                        Mała pomyłka. Kolega ma pensjonat w Dębkach a nie w Jastrzębiej Górze.
                        Osobiście uważam, że Dębki to znacznie lepszy wybór na odpoczynek. Jastrzębia Góra to natomiast dobre miejsce dla tych co lubią latem poimprezować.
                        Pozdrawiam i przepraszam za pomyłkę.
                        Namiar do kolegi wysyłam na pw.
                        Pozdrawiam

Komentarz

• Rekin Chlebojad
                          Rider
                          • 2010
                          • 474

marektbg, wychowałem sie w Jastarni, dosc niedrogo i komfortowo masz na ul: Mickiewicza pensjionat "Muszelka" niemiec to prowadzi, sympatyczny koles, parking jest i blisko do samego centrum , jednak nad morze kawalek bo mieszkasz wtedy blizej zatoki. Bede w Jastarni jakos może w przeciagu miesiaca to popatrze co tam jeszcze ciekawego jest.
                          Tylko "Muszelce" musisz najdalej w marcu - lutym rezerwacje zrobic, i jak cos pros pokoj nie od ul: Mickiewicza.
                          Jesli zalezy ci na komforcie i spokoju i bliskosci do Centrum i Central Park Jastarnia he he i chcesz miec kawałeczek do Plaży szukaj czegos w necie na ul: Ogrodowej , albo Baltyckiej, na Sychty nie polecam pełno rozchamionych nachlanych gówniarzy noca chodzi, portowa to dośc Spokojna ulica ale Ponura i w samym centrum, zostaje jeszcze cos na Wydmowej to jest Jastarnia bór , bliżej Juraty. i tez mieszkasz prawie na plaży. (chodz cale miasteczko w 10 min przejdziesz pieta-pazur) Co do konkretnych adresow to "Muszelka" (ale ponsjionat jest blizej zatoki tak jak pisałem) a tak to jak ma byc morze to szukaj ul: Ogrodowa lub ul: Wydmowa w Jastarni.
                          [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

Pracuję...