sorki pomyliłem sie nie działa oswietlenie w kabinie kiedy otwieram drzwi dopiero zapala sie jak otwieram drzwi pasazera z tyłu sorki za wprowadzenie w bład
Potrzebny bus - Warszawa
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Potrzebny bus - Warszawa
Witam,
W przyszły weekend 11-12.02 czeka mnie przeprowadzka. Poszukuje busa z paką, aby przewieźć większe rzeczy typu materac 140x200, rowery, krzesła itp. na odcinku 5km w Wilanowie.
Jeśli ktoś z kolegów dysponuje takim busem albo zna namiary to dajcie znać.
Myślę, że średniej wielkości Sprinter poradzi sobie z moim gratami w jednym kursie
"Złotówy" życzą sobie 30zł za samo podstawienie + 2zł/km + 0,73gr/min postoju -> szukam lepsze oferty, chętnie dam komuś prywatnie zarobić "na flaszkę" i paliwko.
-
-
Re: Potrzebny bus - Warszawa
Zamieszczone przez blWitam,
"Złotówy" życzą sobie 30zł za samo podstawienie + 2zł/km + 0,73gr/min postoju -> szukam lepsze oferty, chętnie dam komuś prywatnie zarobić "na flaszkę" i paliwko.
30zł podstawienie + 10zł (droga 5km x 2pln) + 88pln ( powiedzmy 120minut postoju) wyjdzie Cię 130pln.
Myślisz że znajdziesz kogoś kto za flaszkę+paliwo czyli 20zł/0,5l + 10zł na paliwo (chociaż na 5km oczywiście nie spali 2l napędu) poświęci Ci dwie godziny czasu w sobotę?? Sorry, ale ja bym się nie pisał))4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osNie każdy patrzy tylko na zarobek.........- nie spytał on na ogólnym forum tylko w miejscu gdzie jeden drugugiemu cos tam gdzies z czyms pomorze.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blDziwne odpowiedzi. Mam uczulenie na taksiarzy i na prawde wole zaplacic podobne pieniadze "znajomemu"...
Pozdrawiam i koniec tematu!
Najpierw że szukasz lepszej oferty, teraz że uczulenie na taksiarzy.
Słuchaj jak nie chodzi o cash, to w aptece jest taki środek "Zyrtec", to jest panie kolego specyfik na rozmaite uczulenia, na pyłki, na sierść itp... Może i na taksiarzy zadziała.
A jak nie, to do Zyrtecu dodaj jeszcze wapno musujące, zadziała na bank.
Pozdrawiam z uśmiechem i udanych poszukiwań życzę.4x4
Komentarz
-
Komentarz