SKRADZIONO albo i nie..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • atorafal
    Classic
    • 2012
    • 6

SKRADZIONO albo i nie..

No i objechałem do tego Łochowa: tam prze Miechów, Grójec i 50 tka do Łochowa i droga bardzo dobra, tylko z Olkusza do Miechowa to koszmar, spowrotem 50tką do ósemki i dalej ósemką i jedynką do domciu, nieźle jest ruch mały więc poszło szybko. Jestem w szoku jakością siódemki
  • dodger
    Classic
    • 2011
    • 2

SKRADZIONO albo i nie..

Sorki, że tak bez przywitania i w tym dziale ale akurat nie mam czasu przegladać całego forum.. nie mam Skody i nic mnie z tą marką nie łączy - tyle wstępu :roll:
    Do rzeczy: niedaleko miejsca, w którym mieszkam stoi Octavia nieruszana od kilku tygodni, widać że opuszczona. Ma niezabezpieczone drzwi (nosek blokady w górze) i wg mnie może być kradziona. Kiedyś też skradziono mi auto (Jeep'a) i dzięki spostrzegawczości anonimowej osoby (stał na osiedlu i wzbudził czyjeś podejrzenie) odzyskałem samochód. Jeżeli macie możliwość to sprawdzcie numery POB18GV
    (takie są blachy) i PO7231A (hologram na szybie). Na Policję póki co nie zgłaszam bo im nie ufam, przerobiłem to i owo i swoje wiem.
    W razie co dajcie znać na priv.
    P.S. tylko po to się tu zalogowałem

Komentarz

kolego bardzo dobrze ze piszesz chocby tutaj, ale mimo wszystko uwazam ze jednak powinienes zadzwonic na policje. sprawdza auto i jesli sie okaze skradzione zabezpiecza, ale z drugiej strony nie dziwie Ci sie ze im nie ufasz. Jak u mnie na parkingu stalo obce auto przez miesiac i zaczepilem przechodzacych gliniarzy to zwalali sprawe na dzielnicowego (debile nieroby).

Panowie podrzuccie link do tematu skradzionych aut, mam chyba zacme nie moge znalezc. A temat mysle ze najlepiej tam bylo by wrzucic.

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

Re: SKRADZIONO albo i nie..

Zamieszczone przez dodger
        Sorki, że tak bez przywitania i w tym dziale ale akurat nie mam czasu przegladać całego forum.. nie mam Skody i nic mnie z tą marką nie łączy - tyle wstępu :roll:
        Do rzeczy: niedaleko miejsca, w którym mieszkam stoi Octavia nieruszana od kilku tygodni, widać że opuszczona. Ma niezabezpieczone drzwi (nosek blokady w górze) i wg mnie może być kradziona. Kiedyś też skradziono mi auto (Jeep'a) i dzięki spostrzegawczości anonimowej osoby (stał na osiedlu i wzbudził czyjeś podejrzenie) odzyskałem samochód. Jeżeli macie możliwość to sprawdzcie numery POB18GV
        (takie są blachy) i PO7231A (hologram na szybie). Na Policję póki co nie zgłaszam bo im nie ufam, przerobiłem to i owo i swoje wiem.
        W razie co dajcie znać na priv.
        P.S. tylko po to się tu zalogowałem
        Dzieki kolego za info, zrób jeszcze fote i podeslij
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

dzwoń na policję

nieroby niech do roboty sie wezmą!
          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• florek186
            Ambiente
            • 2009
            • 235

Dzwoń na policję popieram
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27260
            Było: 110 KM 235NM
            potem: 129KM 267Nm
            Obecnie: 154KM 354NM

Komentarz

• dodger
              Classic
              • 2011
              • 2

z glinami jeszcze poczekam z tydzień.. z doświadczenia wiem, że jak taki patrol przyjeżdża oblukać auto to co wartościowsze przedmioty znajdą to zabierają :evil:

Komentarz

• lisek1981
                Drive
                • 2010
                • 69

jesli jak podejrzewasz auto jest kradzione i stoi opuszczone nieruszane od kilku tygodni to raczej co wartosciowsze przedmioty juz dawno zniknely... ja bym jednak zadzwonil, ze stoi o takich blachach i ze jak ktos zglaszal to maja za friko punkty do statystyk. Bo moze ktos zglosil, rusza niebo i ziemie, a Ty uprawiasz partyzantke....
                Pozdrawiam
                Grzesiek

Obecnie śmigam: Skoda Superb II 1.8TSI DSG Platinum
                Średnie spalanie: | Smarowanie zapewnia

Komentarz

• diablojarek
                  RS
                  • 2010
                  • 2685
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

fajnie ze sie ktoś tak martwi :-) i jest spostrzegawczy
                  ale niezależnie od działań Policji , której potwierdzam praktyki są różne to myśle równiez ze warto tam zgłosić, może właściciel tej nieszczęsnej czeszki nigdy nie słyszał o OCP a tym bardziej o forum i nie poczyta nigdy twoich cennych informacji a Policja bądź co bądź ma dane z całego kraju więc chyba warto dać im znać i tym skuteczniejsze może sie okazać odnalezienie właściciela ( o ile , jak zakładamy jest to porzucone po kradzieży )
                  DACAR SERWIS
                  DACAR.team
                  OCTAVIA I

Komentarz

Pracuję...