Zamieszczone przez PAOLO ESCO
Weekend
Zwiń
X
-
Weekend
Paolo - tak miałem jak odebrałem w piątek paczkę z Fuchsem od elemenateur'a :diabelski_usmiechTagi: Brak
-
-
Ta... szczególnie, że ciągle zimno śnieg ma padać. A już tak się chce w garażu posiedzieć i coś podłubać przy Octavce.
Komentarz
-
-
Re: Weekend
hmmmm długo myslałes nad tym tematem....???Zamieszczone przez loydFajnie, że jutro już piątek ....
Komentarz
-
Dla mnie każdy dzień taki sam, a wiem że jest niedziela mały ruch i bimba w kościele.
Komentarz
-
Komentarz
-
piotrek_os, takie czwartkowe przemyślenia ..... oderwanie od wszechmocnego "otulooka" .....
Można się napić czegoś mocniejszego..... poszaleć na jakiejś imprezce .....
Komentarz
-
Tym bardziej fajnie, ponieważ mam jutro wolne :szeroki_usmiechByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
jutro piątek - akcja wrzątek; dzisiaj czwartek - akcja Bartek... :shock:
a potem poniedziałek - akcja wałek... :roll:
Komentarz
-
-
oolsztyniak, jest coś o czym nie wiem ? może byś rozwinął swoją wypowiedź ? hmm.... ?
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Haha :lol:
No weekend będzie bardzo miły, kocham poprawki :twisted:Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
oolsztyniak, jakbyś zgadł :? - szykuje się "jechanie na szmacie" - żoneczka zarządza porządki ...
Komentarz
-
sorry, ja nie bardzo kumam o co lataZamieszczone przez djczasożesz ty Wojtas_Poznań owocki miały być za to i ja sie stary wyga dałem w to zrobić
może zmęczony dzisiejszą robotą już jestem i nie to myślenie
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZamieszczone przez djczasożesz ty [...] owocki miały być za to i ja sie stary wyga dałem w to zrobić
Komentarz
-
Wiesz coś o czym ja nie wiem? :roll: :szeroki_usmiechZamieszczone przez oolsztyniakale za to [...] na pewno spędzi miły weekend :twisted:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz

Komentarz