Jaka tam siedzi żarówencja dokładnie?
Poznaniakom gratulujemy Lecha!!!
Zwiń
X
-
Poznaniakom gratulujemy Lecha!!!
17.02.2010r. czwartek i kolejne spotkanie z Liga Europejska w moim domu. Jak pewnie wielu z Was zasiadlem juz od godz. 17 przed Polsatem Sport z czteropakiem Lecha, chipsami i szalem na szyi, choc jestem z Gdyni, ale czy to wazne jaki szal
Kolejne zwyciestwo Lecha w LE :yay: i nadzieje rosna na spotkanie sie z Liverpoolem w kolejnej rundzie. Choc mecz faktycznie byl dosc senny i porownaniu do dwumeczow z Juve czy MC wrecz nudny to przeciez zwyciezcow sie nie osadza. Teraz tylko trzeba obronic wynik za tydzien w Portugalii. Patrzac z perspektywy jak elegancko poradzilismy sobie w grupie, nie powinno byc problemow z awansem dalej, ale... im dalej w las tym wiecej drzew i wiadomo ze im gra o wyzsze cele tym trudniej, a i Braga przeciez tez pogonila w LM Arsenal u siebie wiec kelnerami nie są. Po drugie beda grac u siebie i w zapewnie o wiele lepszych warunkach, wiec trzeba liczyc ze Nasz blok defensywny z Manuelem na czele bedzie czyscil skutecznie natarcia Portugalczykow.
JA jestem dobrej mysli i zycze sobie i wszytskim fanom Lecha i nie tylko(bo wiem ze zapaleni przeciwnicy tego klubu tez ogladaja mecze ) zwyciestwa i awansu do 1/8 i meczu z liverpoolem miejmy nadzieje juz przy komplecie publicznosci.
Apropo z tymi Stewardami to sie Lechitom udalo :szeroki_usmiech http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Ki...wiadomosc.html
-
-
Zamieszczone przez macbabnadzieje rosna na spotkanie sie z Liverpoolem w kolejnej rundzie.
mam nadzieje ze LFC przybedzie do Polski... chcialbym zobaczyc podopiecznych Kennego przy bulgarskiej..sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Skoro poradzili sobie z MC to i z LFC mogą dać radę. A co do kolejnego meczu, to myślę, że będzie remis 1:1 lub przegrana 2:1.
Przede wszystkim mam nadzieje, że będzie stał na wyższym poziomie, bo ten przypominał momentami mecze Aklasy, czyli wyje...ć piłkę do przodu i jakoś to będzie.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
jesli mialby powtorzyc sie mecz z MC to lech by prawdopodobnie nie wygral..MC niezle sobie radza w premierleague (sa w top 4)... ostatnio ladnie zagrali z diablami,ale zabraklo im szczescia.
a po zatym to klub bez wielkiej historii,licza sie tylko w nim $$ szejkow..
zycze lechowi jak najlepiej.wkoncu jakis pl klub podreperuje znaczaco swoj budzet i moze wkoncu przelozy sie to na wyniki ....sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123jesli mialby powtorzyc sie mecz z MC to lech by prawdopodobnie nie wygral.
Zamieszczone przez vince123zycze lechowi jak najlepiej.wkoncu jakis pl klub podreperuje znaczaco swoj budzet i moze wkoncu przelozy sie to na wyniki ....W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamusiekniech tą kasę lepiej zainwestują w lepszą murawę, bo to kartoflisko w ogóle nie pasuje do stadionu
Zamieszczone przez UdeskyBędzie tak jak zawsze w polskiej lidze, wyprzedadzą najlepszych ściągną nie wiadomo co i będzie kicha.
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiech
Będzie dobrze ... 90 minut "częstochowy" i gra z kontry :wink:
Technicznie Braga jest lepsza.
A co do zawodników...
znów pojawiły się plotki, że chcą Rudnewsa za 7mln Euro do "FullHAM" :lol: Londyn
a stadion otrzymał nazwę STADIONU ZIMOWEGO !
Komentarz
-
-
tia, dzięki za gratulacje w następnych pucharach, jak zwykle trzymam kciuki za wszystkie nasze drużyny chociaż generalnie piłka mi zwisa, to jednak wolę jak wygrywają polskie kluby :P
Zamieszczone przez macbabno oby im sie udalo wyprzedzic jeszcze troche druzyn bo te 10 miejsce nie rokuje za dobrze, a jak jeszcze odpadna z PP to w przyszlym roku nie pograja w Pucharach, chyba ze wygraja LE
Zamieszczone przez ZapataA co do zawodników...
znów pojawiły się plotki, że chcą Rudnewsa za 7mln Euro do "FullHAM" LondynSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZapataBędzie dobrze ... 90 minut "częstochowy" i gra z kontry
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańoby bo nic nikomu nie wypominając, ale Lech akurat ostatnio najdalej dojeżdża w pucharach.... także byłaby szkoda, gdyby w przyszłym sezonie wogóle nie było go nawet w LE ..
Zamieszczone przez ZapataLECH LECH LECH KOLEJORZ !!
Komentarz
-
-
Nie zanosi się na zwycięstwo...ALE TRZYMAM KCIUKI. Do konca 6 minut Braga prowadzi 2:0...Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
Komentarz