Może za rok :twisted:
Poznaniakom gratulujemy Lecha!!!
Zwiń
X
-
dobra Pany, tośmy sobie pogratulowali, do zobaczenia w pucharach w przyszłym sezonie
MOŻE z Lechem też..... chociaż to, co widzę ostatnio, nie napawa optymizmem
nawet taki "znawca" jak ja, widzi że : BAKEROWICZ musi odejść ! :P bo te jego mega "taktyki", ustawienia zawodników ..... to można sobie o kant (_)_) rozbić
Za obecną edycję LE chwała IM, bo wstydu nie przynieśli (po losowaniu grupy z Man. City, Juve i Salzburgiem sam nie wierzyłem w jakikolwiek sukces..... a tu taka "niespodzianka"), a i to odpadnięcie z Bragą też nie było jakieś tragiczne do końca (nie przegrali np. 2 razy po 3:0 ). Chłopaki zebrali przy okazji kolejne "doświadczenia", ograli się z drużynami prezentującymi odmienny styl gry, lepszymi technicznie itp itd
W przyszłym sezonie jak zwykle trzymam kciuki za wszystkie polskie kluby
i w zasadzie tym miłym akcentem temat można uznać za skończonySPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_PoznańChłopaki zebrali przy okazji kolejne "doświadczenia", ograli się z drużynami prezentującymi odmienny styl gry, lepszymi technicznie itp itdByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroTo jest problem naszej Ekstraklasy. Generalnie wszyscy jak graja, kazdy wie, a to wypada na brak doswiadczenia, z druzynami grajacymi z pierwszej, a do tego bardzo technicznie.
Komentarz
-
-
Zgadzam sie mozna miec pretensje do szkoleniowaca bo jak dla mnie takie nazwiska jak Wilk, czy Wolakiewicz to na LE jeszcze dla nich za wczesnie, a moze i nigdy nie dorosnal. Uparcie nie wstawia Kielba w pierwszej 11, a jak dla mnie jest to podstawowy zawodnik ( przynajmniej nie boi sie podejmowac pojedynkow jeden na jeden). Poprzeczka Wilka czy strzal Rudnevsa jakby wpadly oczywsicie skakalbym do sufitu ale tak obiektywnie patrzac niestety Lechicie nie zasluzyli sobie na awans dalej. Brawo dla Kikuta, pomijajac czerwona kartek moim zdaniem chlopak zrobil duze postepy w ciagu roku i jest pelnowartosciowym zawodnikiem.
Mimo ze odpadli i tak jestem dumny z Lecha ze powalczyl i tak daleko doszedl, awansujac znacznie w rankingu co pozwoli w przyszlej edycji Polskiej druzynie nie zaczynac tak wczesnie eliminacji. Oby tylko paka Lecha sie za bardzo nie rozleciala bo wierze ze za rok zagoszcza na Europejskiej arenie.
Komentarz
-
-
Chłopaki, Lech był wczoraj po prostu nie do "poznania" , choć trzeba obiektywnie przyznać, iż w całej edycji nabił trochę punktów, które mogą zaprocentować w przyszłych latach. Zobaczymy co przyniesie rozpoczynająca się dziś runda wiosenna ekstraklasy i kto tym razem będzie nas reprezentował w pucharach.ASZ 240+ supported by DGW.
Prowadzę - jestem trzeźwy!
Jest nas coraz więcej!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Miguelktóre mogą zaprocentować w przyszłych latach
Zamieszczone przez Migueli kto tym razem będzie nas reprezentował w pucharach.
adamusiek,
wiesz w polskiej lidze to nie nowina ze cos sedziowie kreca. Tylko teraz pytanie, czy faktycznie czerpia z tego profity, czy poprostu sa tak slabi ze nie potrafia sedziowac na przyzwoitym poziomie :| Mi niestety wydaje sie ze bardziej to drugie, bo na swiecie czy w europie raczej nie slycha zeby jakis polski arbiter sedziowal na waznych imprezach.
Komentarz
-
Komentarz