Zamieszczone przez obrus
Zmywarka Elektrolux - strajkuje
Zwiń
X
-
bzdura, jeśli chodzi o te kosmetyczne zmiany co masz zrobione, to oni pewnie nie zauważą nawet, także spokoTagi: Brak
-
Problem jest taki po właczeniu zmywarki zaczyna cos "buczec". Jak ja przechyliłem i odkreciłem węża od wody to troszku wody sie wylało i na chwile sie właczyla ale poźniej znów to buczenieZałączone pliki
-
piotrek_os, Ja mam co prawda Whirlpool, ale jak mi przestaje działać to oczyszczam filtr i śmigła i po ty zabiegu znowu działa. Możesz poszukać na www.elektroda.pl tam maja dużo patentów na sprzęt AGD.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
może być zapchana wyjmij z niej wszystko i wypłucz możliwe że nieczystości zalegają w pompie.Gwarancji nie masz??
Komentarz
-
W sumie to to co widac to czyste, gwarancja jest ale moze to jakas preirdoła co ktos z Was juz takowy temat przerabiał..........Zamieszczone przez Marcello01może być zapchana wyjmij z niej wszystko i wypłucz możliwe że nieczystości zalegają w pompie.Gwarancji nie masz??
Komentarz
-
A może masz kod błędu :?:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
nic sie nie wyswietla - buczy tylko. A jak wode wylałem to niby sie pokazłay minuty zmywania ale po 2 min znów zaczeło buczec.Zamieszczone przez phonemanA może masz kod błędu :?:
Komentarz
-
-
własnie dochodzi. Bo tylko jak sie uzupełni woda to zaczyna buczec :roll:Zamieszczone przez adamusieka może woda nie dochodzi :?:
Komentarz
-
-
raczej tak. I jak sie uzupełni woda to zaczyna buczec i wyswietlacz nic nie pokazujeZamieszczone przez adamusieki ciśnienie też jest ok :?:
Komentarz
-
piotrek_os, podłącz vaga
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
No niestety. Moja padła (mastercook) po 5 latach. W przyszłym tygodniu muszę dzwonić na serwis niech sprawdzą co z nią i naprawa albo zakup nowej.
Jak masz na gwarancji to nic nie tracisz
Bierz i dzwoń niech się męczą
Komentarz
Komentarz