Turanzy nie eksploatowałem, nie sprawdzałem też czy ma rant. Potenza jest oponą UHP więc troszkę szybciej może schodzić niż Turanza.
Mój brat w A6 jeździł na ER300 i nie narzekał a on raczej spokojnie jeździ i dużo więc przebiegi, komfort itd jak najbardziej wychodzi że są in plus.
Ja jeżdżę mało (rocznie do 12tys km) i szybko, pierwszy kontakt z RE050A na suchym i mokrym to był opad szczęki - w pozytywnym aspekcie
...innej opony na co dzień już nie kupię raczej w mojej opinii najlepszy stosunek cena-możliwości.
dwaoka, do 16 to rant ochronny mozesz w sumie sobie podarować bo fela zazwyczaj ma około 6.5 cala a żeby ją uszkodzić na krawężniku to sie trzeba postarać
dwaoka, do 16 to rant ochronny mozesz w sumie sobie podarować bo fela zazwyczaj ma około 6.5 cala
no nie powiedział bym .
dwaoka, jeżeli chodzi o continentale w 205/55/16 to w każdym z typów bieżników w tym rozmiarze występują opony z rantem i bez , musisz sobie wybrać. oznaczenie rantu w grupie continentala /i chyba nie tylko / to FR.
dudek_t, to jest ten rant , taka wystająca guma dookoła krawędzi felgi , co prawda ta opona jest trochę za wąska do tej felgi ale za to dobrze rant widać.
Komentarz