locaj85, Nie, żaden problem. Tak jak pisałem - do jednej wlepki mogę dorzucić 2 gratisowe małe wlepki (5cm szerokości)
Nowy forumowicz Bartek (wreszcie)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nowy forumowicz Bartek (wreszcie)
Witam
Mam zaszczyt przedstawić wam nowego forumowicza ma na imię Bartek waży 3,47kg i 58cm.
Będę wychowywał go w duchu niemieckiej myśli technicznej choc może któregoś dnia przyjdzie i powie "tato kup mi tą ładną Kię" :lol:

Uploaded with ImageShack.us
Pozdro
-
-
-
-
-
-
s1, zuch chłopak
zdrówka dla niego i rodziców.
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
-
-
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Gratulacje! :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Bartosz. Niby taki mały a daje do pieca ze hej...Gratulacje :szeroki_usmiech , super imię, tylko się zapytam Bartosz czy Bartłomiej?
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech Gratulacje dla rodziców :szeroki_usmiech i :szeroki_usmiech dużo zdrowia dla bobasa :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Już ???Zamieszczone przez s1Bartosz. Niby taki mały a daje do pieca ze hej...
Mój to zaczął przynajmniej od 2 doby dopiero ..... (2 doby w domu). W szpitalu zresztą tez było ostro ... :twisted:
Komentarz
-
Gratuluje!!!
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Re: Nowy forumowicz Bartek (wreszcie)
wspaniałe uczucie, kiedy taki mały szkrab po raz pierwszy powie "tato" :wink:Zamieszczone przez s1przyjdzie i powie "tato kup mi tą ładną Kię" :lol:
gratulacje i dużo zdrówka
Komentarz
-
No na to przyjdzie jeszcze poczekać, ale nie poddaje sie przede mną noc wyzwań, juz sie boję hehZamieszczone przez mani0wspaniałe uczucie, kiedy taki mały szkrab po raz pierwszy powie "tato"
Komentarz

niech zdrowo rośnie 

Komentarz