widzę że zaliczyłeś przejazd przez moją miejscowość no niestety tak tu jeżdżą:/ na tym odcinku to nawet w jakimś stopniu jestem w stanie zrozumieć, że jadą lewym, prawy jest usiany dziurami... no ale zjechać i tak trzeba...
Po rozmowie z kierownikiem jednej z warszawskich myjni Robo Wash skontaktowałem się centralą i zapytałem o ewentualne rabaty dla członków klubu. W chwili obecnej oferta dla nas to 10% rabatu na wszystkie usługi, wziąwszy pod uwagę, że komplet (ręczne mycie + sprzątanie wnętrza) po rabacie to kwota 62,10 PLN oferta wydaje się być ciekawa.
Warunki uzyskania rabatu klubowego: banner na forum + lista aut z numerami rejestracyjnymi uprawnionymi do zniżki, którą musielibyśmy przekazać Robo, auta z logo OCP.
Moim zdaniem prezentują oni jakiś w miarę przyzwoity standard usług, wiadomo, nie jest to detalling ale może będziecie zainteresowani takim rozwiązaniem. W momencie kiedy będzie korzystało sporo aut będzie możliwe dalsze negocjowanie rabatu.
I tutaj prośba do Administracji: jeśli będzie zainteresowanie ze strony klubowiczów, czy zgodzą się na umieszczenie bannera reklamowego?
Rabat dotyczy wszystkich myjni należących do tej firmy.
Zapraszam do dyskusji.
Dzida, półtora roku mieszkałem w W-wie i jakimś cudem nigdy na myjni żadnej nie byłem (tak się złożyło, że zawsze myłem jak byłem w rodzinnych stronach ). Zwykłe ręczne mycie za 30zł to dla mnie szok :shock:
Jakby ktoś chciał się umyć w Białymstoku to polecam serwis na Kopernika/róg Młynowej, z tego co pamiętam 12zł
Na ślasku 10zł myję sam przy salonie (pod dachem, szampony, irchy nie irchy, ciepła woda itd.) następnym razem pogadam, czy to jest ogólnodostepne czy dla znajomych tylko
(ręczne mycie + sprzątanie wnętrza) po rabacie to kwota 62,10 PLN
przecież to taka normalna cana. W olsztynie ciężko za tyle umyć auto z zewnątrz i wewnątrz no chyba , że pojedzie sie do firmy , która robi to na odpie@#dol sie.
Szkoda , że u nas nie ma takiej firmy , pewni i ja bym się pisał
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
k085, nie wiem co wnosisz do tematu, nie rozmawiamy o Katowicach i proszę nie bałaganić w temacie. januszdg, jak w pierwszym poście. Wszystkie myjnie Robo będą objęte akcją o ile będą chętni i Administracja zgodzi się na banner.
Komentarz