Uniden 520 + Wilson Little Will taki zestaw nabyłem i zaczynam CB- manie
Wybór telefonu
Zwiń
X
-
Wybór telefonu
Witam i nakreślam sytuację. Mojemu tacie kończy się umowa (abonament) w Orange i będzie pewnie przedłużał. Jako, że będzie brał abonament za 99zł to jest okazja wziąć fajny telefonik. Ja tam się za bardzo nie znam, ale moją uwagę przykuły:
-HTC Desire HD za 149zł (w paly'u przy takim abonamencie jest za 1049zł :shock: )
-Samsung Galaxy S za 1zł
-HTC HD2 za 1zł
-Nokia C6, Samsung Wave II
W ogóle to dam Wam linka http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony?redir=0 , może będzie się Wam chciało przejrzeć wszystkie telefony jakie są tam dostępne, należy zaznaczyć: przy przedłużaniu umowy, na abonament, na rozmowy, 99zł, 24 miesiące i będzie mogli obejrzeć telefony spośród których wybieram.
Co do moich wymagać, to ma się nie mulić, teraz mam SE C902 i o zgrozo, jak odpalę sobie muzykę to nawet SMS'a nie mogę normalnie napisać. Wi-Fi oczywiście i odtwarzanie Divx'ów byłoby plusem.
To chyba tyle, ogólnie to chcę najlepszy telefon spośród możliwych :twisted:
Z góry dzięki za wszelkie sugestie, propozycje.
-
-
tomikt, haha, mój starszy to potrzebuje funkcji dzwonienia i tyle
k085, Właśnie sobie go wezmę, albo sprzedam i kupię ojcu i sobie jakieś prostsze telefony. Albo fundusze pójdą na naprawę Passata, wczoraj siostra wjechała w dziurę i wahacz się urwał Zobaczymy czy Urząd miasta odda kasę za naprawę.
Komentarz
-
Komentarz