Problem z wysłaniem PW

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Keyn
    Classic
    • 2011
    • 14

Problem z wysłaniem PW

Witam
    Chciałbym zaprezentować budowę mojego Car Audio w mojej Skodzie Octavii.
    Mając chwile wolnego zabrałem się do pracy. Materiały zebrałem sobie wcześniej więc nie martwiłem się już że mi czegoś zabraknie. A oto efekty o kilku godzinach pracy.

Przymiarka w samochodzie czy wszystko jest ok.

Szpachla do drewna żeby nadać ładne kształty

Po zaszpachlowaniu i oszlifowaniu skrzynkę okleiłem wykładziną głośnikową idealnie pasująca do wnętrza bagażnika

Po wykończeniu skrzynki zabrałem się zakup sprzętu. W tym miejscu chciałbym podziękować kolegom z forum którzy pomogli mi w doborze sprzętu
    A to mój sprzęcik

A tak prezentuje się w samochodzie

A tu link do filmiku pokazujący możliwości mojego sprzęciku
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Zapraszam do komentowania. POZDRAWIAM
  • krzypaw
    Drive
    • 2010
    • 88

Problem z wysłaniem PW

Witam, mam taki problem z PW, potrzebuję szybko się skontaktować z jednym userem z forum, w sprawie zakupu części, więc wysyłam PW, a ona leżakuje po kilka godzin, czy nawet całą niedzielę w folderze "DO WYSŁANIA". Jak to zrobić żeby prywatne wiadomości były wysyłane odrazu, a nie leżakowały. Po co jest w ogóle taka procedura że zamiast wysyłać to najpierw do folderu "DO WYSŁANIA" i dopiero nie widomo kiedy się wysyła??

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

krzypaw, kolego, wiadomość PW siedzi do momentu aż user nie wejdzie na stronę i jej nie odczyta.

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

Pracuję...