nie śledziłem tego i się z dziwiłem, że w Mincie nie można wybrać silnika 1,6 :lol:
gdzie byłby raczej naturalnym wyborem + do tego gazior, a tak to tour musi się też sprzedawać, no i te wersje "akcyjne", markieting panie dzieju :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
A ja tak sie zastanawiam (bo też nie sledziłem): o ile jest droższy w tej chwili 1.6TDI od porównywalnego wyposażeniem 1.9TDI (oferowanym do końca zeszłego roku)?
A ja tak sie zastanawiam (bo też nie sledziłem): o ile jest droższy w tej chwili 1.6TDI od porównywalnego wyposażeniem 1.9TDI (oferowanym do końca zeszłego roku)?
wydaje mi się, że jakieś 6-7tys :shock:
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Znalazłem jakiś cennik '10: Ambiente 1.9TDI kosztowało (cena podstawowa bez upustów) 75.400zł, 1.6TDI 77.800zł.
Teraz Ambiente 1.6TDI '11 kosztuje 79.000zł.
Czyli najtańszy TDI w Ambiente jest droższy od tego sprzed 2011 roku o jakieś 4kzł...
Byłem w salonie skody w Kielcach jakiś miesiąc temu (zmieniali mi pompę paliwa) i stała skoda 1.6 TDI mint + kilka dodatków z 2010 r. za 78 tyś :shock: :shock: :shock:
A potem się dziwią, że w Kielcach wszystkie skody mają naklejki InterAuto ....
Byłem w salonie skody w Kielcach jakiś miesiąc temu (zmieniali mi pompę paliwa) i stała skoda 1.6 TDI mint + kilka dodatków z 2010 r. za 78 tyś :shock: :shock: :shock:
A potem się dziwią, że w Kielcach wszystkie skody mają naklejki InterAuto ....
no ktoś tu się chwalił parę razy, że za samochód Octavia z silnikiem 1,6TDI zapłacił ponad 100tys :lol:
to mniej więcej 2x tyle co za mój :haha: :kciukgora
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
dzis na targach w poznaniu ogladalem superba za ponad 100k i octavie 1.4 TSI za ok.85k - w zadnej nie bylo plastikowej obudowy na akulmulator, tylko ta szmata co jest w Tourze :-)
widac oszczednosci coraz dziwniejsze...
Chodzi mi o to ze 100k to duzo kasy i osobiscie bym nigdy tyle za zadne auto nie dal.A gdyby cos mi odbilo to IMHO tylko S2 i Accord napewno do tych 120k by sie cos znalazlo.Dla mnie liczy sie komfort wygoda,cisza i silnik wyposazenie schodzi na dalszy plan,tyle jest teraz tych elektronicznych itp dupereli co sie tylko moga psuc a jeszcze trzeba za nie slono placic.Mocny motor srednie wyposazenie i tyle
Komentarz