Zagłosuj w plebiscycie na najlepszy fanklub motoryzacyjny
Auto Świat: "Zapraszamy wszystkich pasjonatów motoryzacji skupionych w kilkuset fanklubach działających na terenie całej Polski oraz ich przyjaciół do oddawania głosów na najlepszy motoryzacyjny fanklub roku 2011.
Warto zagłosować, bo zwycięzca plebiscytu otrzyma od organizatorów 15 tysięcy złotych na organizację zlotu fanklubu w roku 2011!"
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
c
d
e5
g3 - jak to się ma do przyzeczenia nagrody publicznie?
h3 - jak to się ma do c?
h5
h7 - jaka jest różnica miedzy zasadami prowadzenia plebiscytu a regulaminem jakoś mi się to kłóci z a1 ?
To tak na szybko miedzy pierwszym a drugim daniem.
Nie wiem dlaczego ktoś się wogóle wychylił i nas zgłosił....
czekamy na krok Administracji w sprawie rezygnacji z konkursu w takim razie, chyba że ktoś ma jakieś argumenty, żeby brać w nim udział...
Konkursom, rankingom tudzież innym głosowaniom z Auto-Świata mówię stanowczo nie :!:
Fakt, SE motoryzacji. Jestem tu, bo lubię ten samochód, pozycja forum w gazetce mi nie potrzebna
Rozpocząłem temat ops: , stąd też czuję się odpowiedzialny za zamieszanie, więc powiem, że jak co tydzień zajrzałem na www Auto Świata i zobaczyłem Skody, kliknąłem, zagłosowałem i napisałem o tym tutaj.
Faktycznie, powinienem był poszukać czy było już coś o tym.
w jaki sposob wogole sie tam znalezlismy... :evil:
prawdopodobnie aś sam dodaje fankluby, zobaczcie że są tam zgłoszone fankluby które nie mają żadnego głosu oddanego. Tak na logikę kto zgłasza Swój fanklub i nie oddaje na niego głosu?
Poszli na ilość i dali z automatu, te które startowały w zesżłym roku.
Dobrze, że nie startujemy w tych przekrętach AutoŚwiata.
Podać powód co się działo w zeszłym roku i wypiąć na nich
Komentarz