Zamieszczone przez PanX89
W gory czy nad morze?
Zwiń
X
-
W gory czy nad morze?
Panowie sprawa wyglada tak planuje wyjazd z 2 malych dzieci no i z zona oczywiscie :wink: ,tylko teraz problem gdzie?Wyjazd ma byc pod katem dzieci,wiadomo place zabaw i inne takie zeby sie maluchy nie nudzily.Termin poczatek wrzesnia tylko wtedy mam czas.Macie jakies swoje sprawdzone miejsca?Prosze o podpowiedzi.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
-
-
Moja propozycja: http://www.farmajantar.webpark.pl/
Uzasadnienie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,595,1...trzezenia.html
Komentarz
-
-
Coraz więcej pytań, zamieszczę więc tu
Moi znajomi:
Władysławowo, ul. Zawiszy 7
tel. +48586740007
20 minut na piechotę do plaży, po drodze ośrodek Cetniewo, więc są jakieś atrakcje, można też iść przed deptak
Żarcie można dokupić na miejscu, bardzo smaczne :szeroki_usmiech
Jedyny minus jest taki, że liczą za dziecko tak jak za dorosłego (może coś się zmieniło), ale i tak ceny atrakcyjne
IMO super sprawa z dziećmi, bo jest kawałek podwórka, pozwolą korzystać z kuchni, pralki itd. no i jak ktoś się boi o szkodnika, to można wjechać za dom i sobie pucować
Komentarz
-
-
postawione pytanie wskazuje że odpowiedzi będą subiektywne oby tylko jakaś "kłótnia" z tego nie powstała :idea: :P
moja odpowiedź: nad morze
ostatnio jeżdzę do jastarnii więc polecam to miejsce z naprawdę małymi dziećmi ZDECYDOWANIE odradzam lipiec-sierpień ! jak już to czerwiec albo końcowka sierpnia/początek wrześniaSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Nad morze
Dlaczego - bo idziesz na plaże i masz z bani cały dzień.
Czemu góry na minus z dziecmi?
Bo w góry jedzie się , żeby połazić , pozwiedzać. Całodzienne leniuchowanie odpada a dzieci nie będą zadowolone z całodziennych spacerówByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakbo idziesz na plaże i masz z bani cały dzień.
ale to tylko moje zdanie :szeroki_usmiechSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Nad morze.
Polecam Adriatyk.
We wrześniu nad Bałtykiem nie ma czego szukać, szkoda urlopu.
Pluskanie w wodzie jest przyjemne pod warunkiem, że w wannie.
Polecam ofertę firmy eurocamp.
Ceny we wrześniu lecą na łeb.
Sądzę, że wyjdzie taniej niż w Polsce.
Bez wątpienia będzie ciekawiej, ładniej i cieplej.
Komentarz
-
-
opermon: ja byłem w Karwi w sierpniu zeszłego roku. Dla rodziny z małym dzieckiem (małymi dziećmi) bardzo dobre miejsce i podobno taka jest grupa docelowa tej miejscowości. Problem był tylko z kupnem pieluch :-). Dla ciut starszych dzieci były gokarty z napędem nożnym :-). Młodzieży typu dresy lub barbi nie spotkałem, dyskotek brak, itd. Jak masz pytania, to pisz.
Komentarz
-
-
My co roku jeździmy poza sezonem do Jastrzębiej Góry > www.amberia.plOctavia 3 RS TSI
Octavia 2 BXE +
Komentarz
-
-
Na początku września to nad morzem może już być niestety dość chłodno, więc morze w tym czasie to niekoniecznie ciekawe miejsce dla rodziny z dziecmi - jak jest zimno lub (co gorsza) pada to właściwie za bardzo nie ma co robić - a i wtedy, gdy jest słońce, to na plaży jest zimno i nie bardzo (z uwagi na temperaturę wody) można się pokąpać...
Więc może Mazury, np. u Gołębiewskiego w Mikołajkach? Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym po sezonie miał bardzo fajną ofertę dla rodzin z dziećmi - i nawet w razie braku pogody mozna spedzić czas w hotelu na wielu atrakcjach...
W każdym razie ja jadę nad Morze do Łeby, ale pod koniec lipca - we wrześniu bym się "nie odważył"...
Zamieszczone przez opermonJa polecam nad morze. Byłem sam już dwa razy, raz w Łebie (nie polecam)
Choć z drugiej strony łebski klimat nie jest zbyt korzystny dla malutkich dzieci...
Komentarz
-
-
Witam!
Ja bym polecił góry.
Byliśmy przez dwa tygodnie pięcioma rodzinami - dzieci od 3 do 15 lat - w Tylmanowej. To Gorce, ale blisko i Pieniny i Tatry. Nie było dnia, żebyśmy się nudzili (a to nad morzem przychodzi mi po dwóch dniach). Było parę dni pochmurnych, kiedy w góry się nie wybraliśmy, ale wtedy np. odwiedziliśmy kopalnię w Wieliczce (rewelacja), byliśmy w jakichś wodach termalnych (baseny), zwiedzaliśmy Stary Sącz.
Jeszcze ja to pół biedy, bo kocham góry, ale obawiałem się o mojego synka, który morze poznał, a gór wtedy jeszcze nie. Bardzo mu się podobało chodzenie po górach i był bardzo zadowolony. Teraz (jak ja ) woli góry.
Pozdrawiamwowo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez opermonraz w Łebie (nie polecam),Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
Komentarz