Chodzi mi o pakiet aktywna ochrona. W firmówce mam full opcję, pracodawca wie o mnie niestety wszystko...:P
Jest to jakaś alternatywa dla płatnego (nieubezpieczonego ) parkingu. W dodatku tańsza.
30zł netto przy wypożyczeniu urządzenia.
Odstrasza to (pewnie przewidziany jest montaż firmowych naklejek) potencjalnych złodziei?
W firmówce mam full opcję, pracodawca wie o mnie niestety wszystko...:P
U nas też były gps w autach, ale szybko sobie poradziliśmy - szefo się wkurzył i mamy śledzenie po nadajnikach komórkowych i przy wyjazdach nie firmowych trzeba telefon zostawiać w domu
Ja bym się prywatnie w to nie bawił. Dobre AC to podstawa.
U nas też byli tacy co sobie szybko z GPS poradzili.
U nas poradziliśmy sobie wszyscy - w tej samej firmie, która to zakładała - wszystkich by nie zwolnili - jeden AS sam odszedł bo powiedział, że to narusza jego prywatność :diabelski_usmiech
(pewnie przewidziany jest montaż firmowych naklejek)
To tylko ułatwia złodziejowi robotę.
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
pandzik, plusy dodatnie i ujemne .... tu widzę, niby alarm kupiony u dilera jest gwarantem tego, że tylko ty masz kod .... coś jak z naszymi danymi osobowymi, chronionymi tak, że na śmietnikach leżą .... ja tam wrzuciłbym starego Iphona w zabudowę auta i koniec.
(pewnie przewidziany jest montaż firmowych naklejek)
To tylko ułatwia złodziejowi robotę.
Czy ja wiem. Mogą się jednak obawiać.
System wydaje sie dość skuteczny. Mamy alarm i reakcje ochraniarzy (powiedzmy w 3min).
przynajmniej w założeniu.
[ Dodano: Wto 22 Mar, 11 17:28 ] macherstudio, nie mam starego ajfona i do tego nie za bardzo wiem co by sie stało w przypadku kradzieży auta z telefonem na pokładzie...
Ludzie z Jabłka przyjadą go odbić czy cus w ten deseń? :wink:
Wysłałem maila z pytaniami. Wieloma pytaniami. Jedno brzmiało, kto płaci za urządzenie (opcja dzierżawy) w przypadku kradzieży autka?
Na razie cisza.
Właśnie dostałem odpowiedź. Koszt urządzenia pokrywa klient. 999zł :P
Ale zaznaczają, że odzyskują 98% samochodów.
pracowałem w firmie która jest w czołówce Monitoringu pojazdów u Nas w Kraju jak nie No1
zapraszam na pw lub gg odpowiem na pytania
polecam sprawdzone firmy z monitoringiem własnym 24h na dobę , a nie dziadostwo z allegro lub jak czytam komórkę w autku
np kupiłem golfa III - był na czerwonych blachcach - sprowadzony z niemiec , dzień predzej przed próbą kradzierzy załozyłem blokade skrzyni biegów - nieżdzwiedzia - i to on uratował mi autko
dlatego
kazde dodatkowe zabezpieczenie zawsze sie przydaje , dodatkowe utrudnienie
sam sie zastanawiam czy po zakupie octavi , nie zamontować monitoringu
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
pandzik, 3 min reakcja : chyba polega ona na zerknieciu na monitor, znam dość dobrze branżę och.oś.mien. większość jest profesjonalistami ale ochrona w dużej mierze grup ma wymiar psychologiczny moim zdaniem oferta ciekawa aczkolwiek wybierając AC a to wybralbym AC
Jutro pochyle się nad oferta w szczeg. i wypowiem się oraz dkonsultuje z ludźmi z branży i dam info
MŁODY, macherstudio, Hm, AC będę oczywiście miał. Raczej chodzi mi o odstraszenie potencjalnych złodziei i włamywaczy. Jak nalepka na domach: "ten dom jest chroniony przez...."
Mam jeszcze sporo czasu więć spokojnie zatanowie sie nad ofertą. Czekam na Wasze opinie i jakby co, też sie odezwę w tym temacie.
pandzik jak chodzi Ci o odstraszanie to może załatw jakoś samą naklejkę, bez urządzenia
:wink:
Firmę w której kiedyś pracowałem ochraniał Juwentus. Sami kiedyś nam przysłali naklejki na samochody i zachęcali żeby nakleić prewencyjnie, mimo, ze monitorowali tylko budynek.
Komentarz