piramida, fakt, waga to 19kg, ale maszyna do ciezkiej jazdy jak w sam raz. Sprzet godny polecenia to polecam niestety ze znajomych juz sie nikt lzejszego sprzetu nie pozbywa.
jak by nie to że lubię pojazdzić po górach to nie sprzedawał bym swojego gianta bo podczas zjazdów wiele wybacza i daję niesamowitą frajdę ale jak to mówią nie samymi człowiek zjazdami żyje więc zazwyczaj trzeba najpierw wyjechać i tutaj staje sie problem bo pod górę naprawdę trzeba mieć parę zo by takie bydle wytargać :szeroki_usmiech
Ostatnio w drodze na Turbacz spotkałem goscia co jechał na fullu skok 140mm, waga roweru około 13kg, jak go podniosłem to byłem pod wrażeniem :shock: niestety zapomniałm markę roweru :szeroki_usmiech
witam
chciałbym sobie zrobić wysysarkę do wszelakiej maści płynów do użytku domowego, dysponuje kompresorem (taka samoróbka z wykorzystniem silnika od lodówki) i chodzi mi po głowie żeby wykorzystać podciśnienie...
zajas, ale możesz ten "kompresor" przełączyć na "ssanie" czy nie?
nie
No ale przecież jak coś dmucha, to musi skądś ssać trzeba by to dobrze pooglądać
Ja bym zrobił konstrukcję w stylu odkurzacza wodnego, przy użyciu wiadra, żeby ciecz nie leciała do urządzenia ssącego.
Komentarz