ktoś z was ma może system śledzenia satelitarnego w aucie? Jak wygląda skuteczność tego? Bo sprzedawcy zawsze słodzą, a ja bym chciał realne jakieś oceny dostać.
mój kolega - sam montowałem i sprawdzałem, całkiem nieźle działa
wszystko w necie sobie oglądasz, koszt około 300+ 200 rocznie
ktoś z was ma może system śledzenia satelitarnego w aucie? Jak wygląda skuteczność tego? Bo sprzedawcy zawsze słodzą, a ja bym chciał realne jakieś oceny dostać.
Jakiej firmy sprzet i usługa śledzenia??
[ Dodano: Czw 07 Kwi, 11 09:47 ]
Zamieszczone przez KetInSzu
Eh, objechałem wszystkie okoliczne śmietniki, parkingi, zaułki sprawdzając, czy auto gdzieś nie zimuje. Prawie 100km po mieście i nic ;/
Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że jakieś części wypłyną na allegro.
Ket - a nie myślałeś o chociażby MINI CASCO - zwracają 80% wartości auta przy opłacie składki rzędu 350-400pln.
Myślałeś, myślałeś, ale to stosunkowo nowy produkt a auto nie nowe. W większości towarzystw auta powyżej 8 roku życia nadają się tylko na szrot.
Wiecie, im więcej czasu mija tym bardziej mnie trafia. Dziś przyszło pisemko z komendy o umorzeniu ze względu na niewykrycie. Się skubańcy szybko uwinęli. 28go zgłosiłem, 4go wyszło pisemko. Jutro/pojutrze wybiorę się na przegląd papierów czy w ogóle ruszyli siedzenia. W seacie (f*kin ośka, w gazowanej benzinie w dodatku :/) muszę koła przełożyć na letnie. Spoko, tylko kurna lewarek hydrauliczny i wszytkie narzędzia pojechały...
Znajomym accu padł. Zajefajnie. Dwa komplety kabli, w tym jeden taki naprawdę fest - pojechały... Spoko, może szarpnąć? Yassne, lina jak koński .... gruba pojechała... VAGiem kumpla auto sprawdzić. No problemo, tylko czemu zasilacz 12V do lapsa w lewej kieszeni bagaża w czeszce był i pojechał? Może nocny wypad na miasto, HDR-y, timelapsy albo panoramki strzelić? Noż ..... mać! Statyw - pojechał! Pilot do lustra - pojechał!
... i mógłbym tak długo i namiętnie. I z dnia na dzień coś. O trakcji, o momencie, o pomruku - nie wspomnę. A też - pojechały...
[ Dodano: Sob 23 Kwi, 11 13:13 ]
Zamieszczone przez krzynol
Zamieszczone przez KetInSzu
Tak powoli się rozglądam za następnym szkodnikiem. Możesz coś powiedzieć więcej na temat tego systemu? Bo bym chyba na dzień dobry zainstalował.
Komentarz