Zamieszczone przez kytutr
koniec umowy w PLAY(wiem, że było)
Zwiń
X
-
koniec umowy w PLAY(wiem, że było)
kończy mi sie umowa w Play i nie wiem czy przedłuzać, czy dać sobie spokój i przejść do konkurencji
może ktoś na forum, kto zajmuje się takimi rzeczami przedstawi mi dobra propozycję(może być inna sieć)
umowa na firmę, dużo minut(do tej pory miałem 550 ale teraz juz tak nie dają)-może być w granicach 300-400, nieco transmisji danych
umowa na rok bez telefonu
z góry dziękuję za pomocprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
-
-
Zamieszczone przez djczas307 zł masz non limit do wszystkich i 2 giga danych
Zamieszczone przez djczaspakiet minut darmowych zagramaniceprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez comandoTen Play to porażka
przerabiałem wszystkich operatorów(pierwszą komórkę miałem w Centertelu) i wszyscy potrafią dać ciałaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez comandoTen Play to porażka. Mimo że jest najtaniej zmienię operatora na "normalnego"...
Za to największą porażką dla mnie jest Era... :evil:W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez comandoA miał ktoś Plusa? Podobno mają wysoką jakość obsługi...W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, ostatnio jak przedłużałem umowy na oba telefony w Plusie w Gdyni na Skwerze trafiłem na rewelacyjna dziewczynę (chodzi o jakość obsługi - chociaż i to brzmi dwuznacznie....)
Jak przychodziłem do poprzednich przedstawicieli i mówiłem co bym chciał to miałem wrażenie, że mniej o ofercie wiedzą ode mnie, a już na 100% dopasowanie będzie na chybił trafił.
Z przypadku podszedłem do tej - niczego sobie - panny i spotkałem się z takim profesjonalizmem, że głowa mała. Jako, że byłem w plusie od kilkunastu już lat przejrzała moje i żony billingi i naprawdę dobrze poleciła abonamenty wraz z dodatkowymi pakietami. Płacę teraz naprawdę dużo mniej, o małżonce nie wspominając.
Mam gdzieś umowy i jej wizytówkę, bo stwierdziłem, że za rok (brałem przedłużenie roczne bez telefonów) chcę trafić znowu do niej, a nie jakiegoś papudraka.
Jeśli zdecydujesz się na Plusa poszukam numeru do niejbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
Komentarz