Proponuję zmienić okres przeglądow na co 15 tys. i zalać własnym syntetykiem. Co do rodzaju - to poczytaj wątek. Ja osobiście korzystam z Mobil 1 0W40, ale dobre będą i inne. Moim zdaniem tryb longlife nie jest najlepszym rozwiązaniem - oleje są droższe, a zresztą silniki lubą świeżą oliwkę :wink: .
Laptop do 2,2K
Zwiń
X
-
Nie da rady z 300zł więcej?
Bo za 2500 masz Lenovo Thinkpad R400...
Za tą kase dostajesz:
laptopa z matową! matryca 14 cali
wszystko opakowane tradycyjną dla Thinkpadów obudowe..
bebechy są zamocowane w "klatce bezpieczeństwa" z magnezu.
porządną baterie która GWARANTUJE 4-5 godzin pracy z WiFi i dużym obciążaniem... a można i więcej bo ja swoim dobiłem do 7.
Duża udogodnień typowych dla Thinpadów
[ Dodano: Sro 30 Mar, 11 21:45 ]
Nie da rady z 300zł więcej?
Bo za 2500 masz Lenovo Thinkpad R400...
Za tą kase dostajesz:
laptopa z matową! matryca 14 cali
wszystko opakowane tradycyjną dla Thinkpadów obudowe..
bebechy są zamocowane w "klatce bezpieczeństwa" z magnezu.
porządną baterie która GWARANTUJE 4-5 godzin pracy z WiFi i dużym obciążaniem... a można i więcej bo ja swoim dobiłem do 7.
Duża udogodnień typowych dla Thinpadów
Adam
Komentarz
-
-
Posiadam T61 od ponad trzech lat, różne rzeczy przeszedł :szeroki_usmiech ze stołu z obrusem zjechał nie wiem już ile razy, wylała się na niego coca cola :| Ostre hamowanie przy robieniu logów zaliczył z fotela. Jedynie padł niedawno wentylator - 180zł. Poza lekko przytartymi rogami pokrywy, brak śladów zużycia. Aha no i raz se o nim zapomniałem i zostawiłem w aucie na dwa dni jak były srogie mrozy klawisze jakby się pozacinały, ale po ogrzaniu i rozruszaniu wszystkich naprawiło się.
Komentarz
-
Komentarz