Laptop do 2,2K

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rolek110
    Classic
    • 2008
    • 21

Laptop do 2,2K

Proponuję zmienić okres przeglądow na co 15 tys. i zalać własnym syntetykiem. Co do rodzaju - to poczytaj wątek. Ja osobiście korzystam z Mobil 1 0W40, ale dobre będą i inne. Moim zdaniem tryb longlife nie jest najlepszym rozwiązaniem - oleje są droższe, a zresztą silniki lubą świeżą oliwkę :wink: .
  • moss
    Ambiente
    • 2007
    • 153

Laptop do 2,2K

Muszę kupić laptopa na firmę do 2200zł, nowego. Doradzicie coś? Nie mam nic konkretnego na oku. Ogólnie musi być w miarę wytrzymały i dobry. Smile

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Nie da rady z 300zł więcej?
      Bo za 2500 masz Lenovo Thinkpad R400...
      Za tą kase dostajesz:
      laptopa z matową! matryca 14 cali
      wszystko opakowane tradycyjną dla Thinkpadów obudowe..
      bebechy są zamocowane w "klatce bezpieczeństwa" z magnezu.
      porządną baterie która GWARANTUJE 4-5 godzin pracy z WiFi i dużym obciążaniem... a można i więcej bo ja swoim dobiłem do 7.
      Duża udogodnień typowych dla Thinpadów

[ Dodano: Sro 30 Mar, 11 21:45 ]
      Nie da rady z 300zł więcej?
      Bo za 2500 masz Lenovo Thinkpad R400...
      Za tą kase dostajesz:
      laptopa z matową! matryca 14 cali
      wszystko opakowane tradycyjną dla Thinkpadów obudowe..
      bebechy są zamocowane w "klatce bezpieczeństwa" z magnezu.
      porządną baterie która GWARANTUJE 4-5 godzin pracy z WiFi i dużym obciążaniem... a można i więcej bo ja swoim dobiłem do 7.
      Duża udogodnień typowych dla Thinpadów
      Adam

Komentarz

• moss
        Ambiente
        • 2007
        • 153

Max do 2,2k. Matryca za mała 14 i moim zdaniem nie łądny design w tym lenovo Nie wątpie, że jest wytrzymały.

Komentarz

• krzysiek13
          L&K
          • 2010
          • 1155

Posiadam T61 od ponad trzech lat, różne rzeczy przeszedł :szeroki_usmiech ze stołu z obrusem zjechał nie wiem już ile razy, wylała się na niego coca cola :| Ostre hamowanie przy robieniu logów zaliczył z fotela. Jedynie padł niedawno wentylator - 180zł. Poza lekko przytartymi rogami pokrywy, brak śladów zużycia. Aha no i raz se o nim zapomniałem i zostawiłem w aucie na dwa dni jak były srogie mrozy klawisze jakby się pozacinały, ale po ogrzaniu i rozruszaniu wszystkich naprawiło się.
          Octavia

Komentarz

Pracuję...