piramida, a trenowałeś coś? Ja ten tydzień spędziłem na wygnaniu i nie dałem rady z Tobą pojeździć, ale jak tylko skończę rozruch maszyny u odbiorcy to się ustawimy gdzieś na mieście i może na następne zawody będzie jeszcze lepsze miejscy :szeroki_usmiech
BTW. w jakich godzinach odbierasz telefony? :P
byłem i zobaczyłem ale pizgało strasznie jak się stało na zewnątrz cały czas...
najlepszy czas sesika jaki mi się udało zauważyć to 14.06s tak więc spora różnica w porównaniu z tamtym rokiem
Było też Corrado TDI i ono kręciło czasy po ok 13.5-6s. piramida z tego co pamiętam to coś koło 15.4s chyba ale głowy sobie uciąć nie dam. Niech się sam wypowie
Byłem od 10 rano i do finałów już nie wytrzymałem bo pogoda nie rozpieszczała.
Zobaczyłem tylko na koniec wybory misek i przejazd JET CARA i pojechałem do domu
z diesli to było jakieś Mondeo, Alfa 166 ale to bez szans na podium. Były jeszcze Ibizki i one mogły troszkę namieszać bo też czasy w okolicach 14s.
tak więc też czekam na wyniki od uczestników
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
z tego co pamiętam ale sesik jeszcze jechał w finałach więc może coś poprawił
Niestety, tak jak Andrzej Z., napisał przy zmianie z 1 na 2 komputer stwierdził, że TerReSka tak wspaniale jeździ, że turbo mi nie potrzebne i w pół finale trzasnołem powalający czas 17.XXX (końcówki nie pamiętam), dobrze chociaż, że jednak komputerowi się odwidziało i na ostatnich 100 metrach turbo wstało, bo inaczej to pewnie by było 20.XXX w pół finale.
Dzięki za miłą zabawę Do zobaczenia z niektórymi w Lublinie 15 maja
Wielkie dzięki panowie za miłą rywalizację. Chciałem pogratulować Sesikowi za uzyskanie naprawdę kosmicznego czasu jak na tak ciężkie auto.
ps. widziałem po twoim przejeździe półfinałowym jakiś niepokojący niebieski dymek z tyłu,
jakaś awaria czy po prostu turbulum troszkę olejku puściło do wydechu?
[ Dodano: Nie 17 Kwi, 11 23:20 ]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCU11_3NQOU[/youtube]
Niestety, tak jak Andrzej Z., napisał przy zmianie z 1 na 2 komputer stwierdził, że TerReSka tak wspaniale jeździ, że turbo mi nie potrzebne i w pół finale trzasnołem powalający czas 17.XXX
wyglądało to dziwnie jak byś startował z esp włączonym.
Komentarz