sesik, gratki wyniku
ta kopcąca Ibi też będzie w Ełku :?:
w Olsztynie start takiego smoka zakończył by się chyba wygwizdaniem przez publikę. nie jestem specem od 1/4, ale @ w Ibi chyba był ustawiony tylko pod ten wyścig :?: na ulicę IMO to się nie nadaje.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
sesik, gratki wyniku
ta kopcąca Ibi też będzie w Ełku :?:
w Olsztynie start takiego smoka zakończył by się chyba wygwizdaniem przez publikę. nie jestem specem od 1/4, ale @ w Ibi chyba był ustawiony tylko pod ten wyścig :?: na ulicę IMO to się nie nadaje.
no nie przesadzaj z tym kopceniem, w upalne dni podobnie kopcą seryjne renówki czy peugeoty :wink:
sesik, IMO to kopcenie chyba nie jest najlepszym efektem, bo oznacza, że nie jest spalana cała dawka paliwa. jak to mówią, cała moc w klekocie jest z paliwa. może się mylę, więc niech mnie ktoś poprawi.
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
rumianko, nie obawiam się takich kopciuchów, bo na 1/4 jestem tylko widzem. czy ta Ibi jest Twoja? co do aut robionych pod kątem wyścigów, najlepszym przykładem na OCP jest "niebieska strzała" DGW. sam powiedział/napisał, że za kasę na mody mógłby kupić O2 RS.
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
oczywiście nie będzie to taka kupa jak Night Power ......... :roll:
Skąd ta pewność ? Bo jak na razie to się zapowiada właśnie na taki festyn, 30 minut na przejazd klasy to troszku mało Dlatego ja raczej się nie wybiorę ale kto wie.
rumianko, nie obawiam się takich kopciuchów, bo na 1/4 jestem tylko widzem. czy ta Ibi jest Twoja? co do aut robionych pod kątem wyścigów, najlepszym przykładem na OCP jest "niebieska strzała" DGW. sam powiedział/napisał, że za kasę na mody mógłby kupić O2 RS.
chyba nową 02FL RS
Octavia FWD 370KM/460Nm + NX ET 14,607 - Bemowo 2011 ET 13,482 - Ryki 2012 ET 13,014 - Ełk 2013 ET 12,939 - Ryki 2015 0-200km/h - 13,2s 2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
oczywiście nie będzie to taka kupa jak Night Power ......... :roll:
no właśnie obawiam się że będzie dokładnie to samo co na nightpower z tą różnicą że tam przed startem można było się dowiedzieć czegoś z forum a przy tej imprezie już zaczyna się jakieś krętactwo- niejasności. Generalnie pewnie się wybiorę tylko dla kasy :lol:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
a 99% streetwarsy w olsztynie sie nie odbeda
wykonawca nowej drogi dał ultimatum,ze jezeli odbeda sie na nowym odcinku to garancja na asfalt nie bedzie udzielona,wiec miasto nie wyrazilo zgody na wyscigi...
Komentarz