Zamieszczone przez piotrek_os
Kupno samochodu bez dowodu osobistego
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Czy na umowie muszą być dane z dowodu osobistego czy wystarczą na przykład z paszportu\prawa jazdy?
Czy nie będzie problemu przy rejestracji\ubezpieczeniu?
(kupująca osoba jest w trakcie przemeldowywania się)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
szkoda, byłem w sytuacji, że nie miałem dowodu jak kupowałem Passata. Kupiłem na paszport, bezproblemowo. Jedynie w umowie skreśliliśmy nr dowodu i wpisaliśmy nr paszportu. Miej go też przy rejestracji, z tego co pamiętam. Gdzieś jeszcze się poniewiera ta umowa, jakbyś mi nie uwierzył na słowo :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78To złą ściemę wybraliście Bo miałką
napisałem, że dlatego, że się przemeldowuje bo tak mi się wydawało, ale skoro z tego powodu nie może nie mieć dowodu ( ) to z pewnością nie ma go z jakiegoś innego powodu, z którego się dowodu nie ma
po prostu nawet nie chce mi się pytać z jakiego bo nie ma to dla mnie znaczenia, skoro go nie ma i już...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez dwaokajezeli przemeldowuje sie i czeka na dowod, to z UM dostanie od reki i za free pismo potwierdzajace miejsce zameldowania, z numerem pesel itd...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962tak jak mówisz. Stary jest zabierany w momencie wydawania nowego.
ona ten dowód na razie ma i będzie się dopiero przemeldowywać (już się dowiedziałem).saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz