Panowie, a na jakim oleju jeździcie ? Ja mam Valvoline MaxLife 10W40.
Pomóż biednej studentce...;)
Zwiń
X
-
Pomóż biednej studentce...
Drogie koleżanki, drodzy koledzy...
Moja koleżanka zbiera materiały do napisania pracy magisterskiej. Stworzyła ona ankietę i uprzejmie mnie poprosiła o pomoc w jej rozpowszechnieniu, a ja proszę Was - pomóżcie :wink: Ankieta dotyczy jezyka cb - radia; niestety jest ona w trzech linkach (biednej studentki nie stać na płatne konto), ale to ok. 30 pytań (jakieś 10 min. roboty, bo niektóre pytania wymagają krótkich odpowiedzi). Kilka z nich jest dziwnie sformułowanych, ale kto miał jakieś doświadczenia z promotorem, to wie, że Ci ludzie są uparci :P
Jeżeli możecie, to roześlijcie to też po innych forach (kto, w jakim jest), bo potrzebne jest ok. 130 ankiet :shock:
A oto linki:
Profesjonalny program do tworzenia ankiet online i badań klientów i pracowników. Uznane narzędzie wśród firm, uczelni i dużych organizacji.
Profesjonalny program do tworzenia ankiet online i badań klientów i pracowników. Uznane narzędzie wśród firm, uczelni i dużych organizacji.
Dziękuje w imieniu Kingi :wink:
-
Komentarz