Purchawa- cegła na serwer poszła. Pozdrawiam
Volkswagen Jetta na cenzurowanym
Zwiń
X
-
Volkswagen Jetta na cenzurowanym
Ciekawy artykuł.już wizualnie nowa jeta różni się in - od GOLFA VI do którego się przymierzaliśmy w który spodobała nam się bardo jakość wykonania i detale ale upust dla stałych klijentów - niemal 20%, sentyment do Fabi i bagażnik przeważyły na kożyść OIIFL.
Pasat jak i A4 zadługie do naszego 6 metrowego garażu z stołem warsztatowyma .Audi cholernie drogie i dodatkowo ma mało miejsca z tyłu przy tej długości. http://moto.pl/MotoPL/51,88571,9393839.html?i=8
VW musi na własnych czterech literach doświadczyć tego co niedawno przerobił MercedesElka
-
-
kross12
Reklama debilna ale auto zajebiste, gdyby mógł jeszcze raz wybrać i starczyłoby mi kasy to bez wahania kupił bym Jette 2.0TSI
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Reklama debilna ale auto zajebiste
W ostatnim Motorze jest krótka notka na ten temat:
"Poprosiliśmy więc o oficjalną interpretację. Przedstawiciele VW uświadomili nam, że chodzi o podkreślenie odrębności nowego modelu. Jetta nie powinna być traktowana jak Golf z bagażnikiem. (...) To dlatego tak często w reklamie powtarza się słowo 'Jetta'".
Motor, 14/2011.
Komentarz
-
-
Odnośnie nowej Jetty, słyszałem że wersja amerykańska ma:
- z tyłu belkę skrętną,
- brak silników TSI, mają zwykłe N/A
- plastiki i wykończenie jest gorszej jakość
za to cena ciekawa, 16 000$ czyli jakieś 50 000zł.
Ktoś może to potwierdzić?
Swoją drogą Jetta fajne autko, ciekawe czy wypuszczą obiecywaną Felicję, która też miała być małym sedanem.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Odzczekuje link zakładający ten temat ! GW kłamie cały czas ! wczoraj w Szczecinie podczas gdy moja satynowa śkośnooka była na przeglądzie obmacałam Jette i jest ok ,materiały miękie i wielowachaczowe zwawieszenia acz GOLF VI wydaje mi się ładniejszy - deska i przód, rozśmieszyła mnie klapa bagażnika Jetty poruwnując ją z urzędu z OIIFL - chyba nawet Fabia sedan miała szeżej otwieraną klape ! Yeti trochę za cisny z przodu i ma bagażnik miniaturowy !Elka
Komentarz
-
Komentarz