Zakup waluty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lenin
    Classic
    • 2010
    • 15

Zakup waluty

Zamieszczone przez ruwado
    z tego co czytałem, to ten pilot miał jeszcze doświadczenie "pozalotowskie". I chyba tylko dzieki temu sie udało.
    musiał ktoś jakąś bzdurę napisać. Bo idąc tym tokiem myślenia piloci bez "pozalotowskim doświadczeniem" nie powinni latać z pasażerami. Ale tu już powinni się osoby z lotnictwa wypowiedzieć a takich paru na forum mamy.
  • lukaszz
    Ambiente
    • 2009
    • 167

Zakup waluty

Witam, mam pytanie do osób które posiadają kredyt w walutach czy korzystacie z kantorów on-line przy zakupie waluty, jeśli tak to który możecie polecić?

Komentarz

• keneida
      Rider
      • 2010
      • 316

Poznaj pierwszy kantor internetowy w Polsce i wymieniaj waluty po korzystnych kursach. Szybko i bezpiecznie.

jeżeli chcesz założyć konto tam to wyślij mi proszę adres emailowy. Ja tobie wyślę zaproszenie i dostaniesz 1000 jednostek na zakup po kursie średnim.
      Za każdą ilość franków kupionych przez ciebie w jednym miesiącu ja będę mógł tyle samo kupić po kursie średnim.

korzystam od 8 miesięcy, średnio 60 zł miesięcznie oszczędzam w porównaniu z moim bankiem
      Wrocławskie spoty

Komentarz

• seba210
        Ambiente
        • 2011
        • 233

Ja korzystam z https://cinkciarz.pl/
        Jego główną zaletą są darmowe przelewy na konta walutowe (nie pamiętam czy do wszystkich)
        Ceny walut również korzystne.

Bawiłem się też: https://www.walutomat.pl/
        Tutaj można sobie wybrać po jakiej cenie chcesz kupić/sprzedać walutę.
        Moja 4x4 FL'ka

Komentarz

• keneida
          Rider
          • 2010
          • 316

zapomniałem napisać. W internetowym kantorze przelewy też są za darmo w tych bankach co oni mają konto a współpracują z wieloma.
          Transakcje są robione bardzo szybko.
          Wrocławskie spoty

Komentarz

• ahge
            Drive
            • 2009
            • 64

Polecam internetowykantor.pl korzystam od kilku miesięcy i jestem zadowolony

Komentarz

Pracuję...