Początkiem grudnia zakładam zimówki 18 więc na 17 bedzie dobrze, osobiscie jak bym miał kupować nowe gumy do 17 to pewnie 205/50/17
dlaczego takie waskie?
I czy 205 da sie zalozyc na seryjne felgi 17'?
Dlatego że na sniegu wąska lepiej sie zachowuje aczkolwiek pojawiły sie różne opinie co do szerokosci opon, na felgę 7 calową można smiało zakładać 205, chyba ze fela ma 7.5 cala to wtedy opona bedzie juz naciągnięta.
Ja mam felge 8.5 cala i gumę 225, jest to juz graniczna szerokość dla opony 225 wiec na upartego 205 na 7.5 tez załozy
mnie sie nawet podoba, chcialbym tak sobie porozpiepszac (ale nie skode :wink: )
coz 5 gwiazdek w testach zderzeniowych to jeden z glownych aututow reklamowych renault, wiec reklama dla mnie zrozumiala
ps. tej cliowki mi tylko szkoda, wzialbym dla zonki taka :diabelski_usmiech
... mnie sie nawet podoba ...
tej cliowki mi tylko szkoda, wzialbym dla zonki taka :diabelski_usmiech
Tez mi sie podoba - orginalny sposoba na reklame. Jestem przekonany ze gdyby ja puscili w telewizji duzo osob by o niej mowilo (a o to chodzi). W efekcie zapamientuje sie marke.
... to prawda - moja zona bylaby zachwycona z takiego autka.
Niby ładnie ale jak coś się reklamuje w taki sposób to niech pokażą obrażenia kierujących. Ciekawe czy wtedy by była reklama. Uszkodzenia auta nie zawsze świadczą o obrażeniach podróżujących tym pojazdem. Zwróćcie uwagę że wszystkie szyby w tych autkach są zaciemnione i nie widać co się dzieje z kierowcami/pasażerami. Gdyby to była udana reklama to puszczali by ją w tv, a tak to lipa. Tak jak pisałem wcześniej nie podoba mi się.
Komentarz