... reklama - sposob na sukces

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szpara
    Ambiente
    • 2010
    • 212
    • Octavia I (1U2)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez kiwal
    Zamieszczone przez piramida
    Początkiem grudnia zakładam zimówki 18 więc na 17 bedzie dobrze, osobiscie jak bym miał kupować nowe gumy do 17 to pewnie 205/50/17
    dlaczego takie waskie?
    I czy 205 da sie zalozyc na seryjne felgi 17'?
    Dlatego że na sniegu wąska lepiej sie zachowuje aczkolwiek pojawiły sie różne opinie co do szerokosci opon, na felgę 7 calową można smiało zakładać 205, chyba ze fela ma 7.5 cala to wtedy opona bedzie juz naciągnięta.
    Ja mam felge 8.5 cala i gumę 225, jest to juz graniczna szerokość dla opony 225 wiec na upartego 205 na 7.5 tez załozy
    czasami dłubię w CB radiach
  • Trusek
    Rider
    • 2009
    • 520
    • Octavia III (5E3)
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zobaczcie jaki ciekawy pomysl na reklame marki - tym razem RENAULT poplynal.

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    <<>> MACIEJ <<>>
    Moje Autko - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33986 - Zapraszam

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

hmm mają kasę to niszczą ale żeby to była jakaś reklama to chyba nie :| mi osobiście się nie widzi

Komentarz

mnie sie nawet podoba, chcialbym tak sobie porozpiepszac (ale nie skode :wink: )
        coz 5 gwiazdek w testach zderzeniowych to jeden z glownych aututow reklamowych renault, wiec reklama dla mnie zrozumiala
        ps. tej cliowki mi tylko szkoda, wzialbym dla zonki taka :diabelski_usmiech

Komentarz

• Trusek
          Rider
          • 2009
          • 520
          • Octavia III (5E3)
          • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Golas27
          ... mnie sie nawet podoba ...
          tej cliowki mi tylko szkoda, wzialbym dla zonki taka :diabelski_usmiech
          Tez mi sie podoba - orginalny sposoba na reklame. Jestem przekonany ze gdyby ja puscili w telewizji duzo osob by o niej mowilo (a o to chodzi). W efekcie zapamientuje sie marke.

... to prawda - moja zona bylaby zachwycona z takiego autka.
          <<>> MACIEJ <<>>

Komentarz

• tom2212
            RS
            • 2008
            • 3892

Niby ładnie ale jak coś się reklamuje w taki sposób to niech pokażą obrażenia kierujących. Ciekawe czy wtedy by była reklama. Uszkodzenia auta nie zawsze świadczą o obrażeniach podróżujących tym pojazdem. Zwróćcie uwagę że wszystkie szyby w tych autkach są zaciemnione i nie widać co się dzieje z kierowcami/pasażerami. Gdyby to była udana reklama to puszczali by ją w tv, a tak to lipa. Tak jak pisałem wcześniej nie podoba mi się.

Komentarz

• Zapata
              Rider
              • 2009
              • 351

Taka jeszcze myśl mi przemknęła przez głowę:

Teraz wiem czemu Nick i Witalij rozwalają bolidy F1, urywają kierownice, maja zblokowane koła itd itp

Nieważne co ważne żeby mówili.

:szeroki_usmiech

Komentarz

• Trusek
                Rider
                • 2009
                • 520
                • Octavia III (5E3)
                • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Zapata
                Taka jeszcze myśl mi przemknęła przez głowę:

Teraz wiem czemu Nick i Witalij rozwalają bolidy F1, urywają kierownice, maja zblokowane koła itd itp

Nieważne co ważne żeby mówili.

:szeroki_usmiech
                :lol: :lol: :lol: :lol: - pewnie tak. Hi hi hi - i sam zobacz - mowia.

To tak jak z - "niewazne co pisza, wazne zeby nie przekrecili nazwiska" :lol:
                <<>> MACIEJ <<>>

Komentarz

Pracuję...