Ja wczoraj Cię wyszpiegowałem :szeroki_usmiech Chyba, że to nie Ty byłeś za kierownicą
Dzięki kolegom za Spota i sorki, że się tak szybko zwinełem ale chyba mie jakeś choróbsko dopadło bo ledwie źipie :wink:
Chciałem niniejszym serdecznie pozdrowić klubowicza ujeżdżającego srebrną O1 1.9TDI (hatchback) z naklejką OCP, który był uprzejmy dziś około 14-tej na A4 w okolicach Brzegu natarczywie i długotrwale zganiać mnie z lewego pasa za pomocą długich świateł i klaksonu. Może warto byłoby się kolego udać do okulisty, bo nie zauważyć TIRa z prawej, Transita przed poprzedzającą własne auto Octavią i jeszcze jednego TIRA przed Transitem wyprzedzającego rzeczonego TIRa to już naprawdę sugeruje paskudną wadę wzroku...
Octavia to całkiem przyzwote auto, ale niestety latać i dematerializować się nie potrafi.
czyli potwierdza sie ze wszystkie 1.9 tdi killują wszystko i wszędzie :szeroki_usmiech
Podejrzewam taką wadę wzroku, że mimo wiszenia pół metra od mojego tylnego zderzaka znaczka pewnie nie mógł odczytać - i wyprzedzanie zaliczył sobie jako kill, mimo że na tempomacie jechałem
"polaczki" (z malej litery) to moje prywatne okreslenie na tepych rodakow, wyrozniajacych sie kretynskim/chamskim/glupim zachowaniem we wszelakiej masci sytuacjach zycia publicznego, ktore powoduje u mnie wstyd i zazenowanie, wynikajace z przynajeznosci do takiego spoleczenstwa i narodowosci.
"polaczki" (z malej litery) to moje prywatne okreslenie na tepych rodakow, wyrozniajacych sie kretynskim/chamskim/glupim zachowaniem we wszelakiej masci sytuacjach zycia publicznego, ktore powoduje u mnie wstyd i zazenowanie, wynikajace z przynajeznosci do takiego spoleczenstwa i narodowosci.
wiesz co idas - za każdym razem jak czytam o polaczkach to jakoś dziwnie się czuję - może dlatego, że jakoś obraźliwie to brzmi. Może znajdź jakieś inne określenie, albo przynajmniej nie używaj go na forum.
A może to ja jestem przewrażliwiony... :evil:
qwsazx - a może kolega klubowy Cię po prostu intensywnie pozdrawiał :diabelski_usmiech :!: :?:
Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
Jark7
było 119/296 jest 143/328 by Aligator
qwsazx - a może kolega klubowy Cię po prostu intensywnie pozdrawiał :diabelski_usmiech :!: :?:
I zaraz będzie w "pozdrowieniach", że "Ja tu jadę, trąbię, mrugam, a tu żadnej reakcji, pewnie auto z wlepą kupił i nawet sobie z tego nie zdaje sprawy"
Choćby cisnął to Transita i Tira przed sobą nie przeskoczy.
Oczywiscie... Chcialbym tylko ulyszec wersje drugiej strony, bo jak znam zycie to do tego tira i transita pewnei bylo tyle, ze albo mozna bylo docisnac i puscic, albo puscic i dopiero zaczac wyprzedzanie.
Ale po co, jak sie jedzie na tempomacie to szkoda przyspieszac/hamowac. Lepiej wyhamowac tego za nami...
Niestety patrzenie w lusterka to na naszych drogach jakas mocna ulomnosc... :? Nie mowie juz o mysleniu tylko o wlasnej dupie nie tylko na drodze, bo to cecha narodowa.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz