Witam serdecznie na forum jako nowy użytkownik.
Przymierzam się do kupna upragnionej Fabii 1, zbierałem na nią kilka lat i będzie to mój w zasadzie pierwszy samochód pomijając poloneza, którego miałem kilka lat temu
Dlatego chcę być maksymalnie pewien, że kupię dobry samochód bez niejasnej przeszłości.
Znalazłem ciekawą fabię, nr VIN: TMBNS46Y133867379
Na ogólno dostępnych stronach nie znalazłem nic bardziej szczegółowego jak poniższe informacje. Samochód niby jest sprowadzany. Proszę w miarę możliwości o dokładniejsze informacje na jego temat. Z góry dziękuję
informacje sprzedającego:
Pozdrawiam
Karol
Przymierzam się do kupna upragnionej Fabii 1, zbierałem na nią kilka lat i będzie to mój w zasadzie pierwszy samochód pomijając poloneza, którego miałem kilka lat temu
Dlatego chcę być maksymalnie pewien, że kupię dobry samochód bez niejasnej przeszłości.
Znalazłem ciekawą fabię, nr VIN: TMBNS46Y133867379
Na ogólno dostępnych stronach nie znalazłem nic bardziej szczegółowego jak poniższe informacje. Samochód niby jest sprowadzany. Proszę w miarę możliwości o dokładniejsze informacje na jego temat. Z góry dziękuję
TMBNS46Y133867379:
©koda Fabia Comfort 1.9 TDI 74kw
model year 2003, production number 867379
2x airbag, production plant Mladá Boleslav (CZ)
The entered VIN is valid!
©koda Fabia Comfort 1.9 TDI 74kw
model year 2003, production number 867379
2x airbag, production plant Mladá Boleslav (CZ)
The entered VIN is valid!
informacje sprzedającego:
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Zarejestrowany w Polsce, kolor szary
SKODA FABIA 1.9TDI 2003r.
PRZEBIEG 156.000TYS.
1WSZY WLASCICIEL W POLSCE
OSOBA NIE PALĄCA
AUTO ZADBANE.BEZ OTARC TAPICERKI
NOWE OPONY ZIMONE
ALUFELGI
KLIMATYZACJA
RADIO CD
6x AIRBAG
KUBEŁKOWE FOTELE
WSPOMAGANIE KIER
Trójramienna kierownica
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Zarejestrowany w Polsce, kolor szary
SKODA FABIA 1.9TDI 2003r.
PRZEBIEG 156.000TYS.
1WSZY WLASCICIEL W POLSCE
OSOBA NIE PALĄCA
AUTO ZADBANE.BEZ OTARC TAPICERKI
NOWE OPONY ZIMONE
ALUFELGI
KLIMATYZACJA
RADIO CD
6x AIRBAG
KUBEŁKOWE FOTELE
WSPOMAGANIE KIER