Zamiennik czy orginał

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lodor
    Classic
    • 2009
    • 25

Zamiennik czy orginał

ja chyba nie mogę się dogadać z ta szukajka. Dzieki za nakierowanie na post
  • ViRuE
    Rider
    • 2007
    • 358

Zamiennik czy orginał

Heyka
    Mam do was pytanie gdyż niestety moja bateria umarła Zastanawiam się nad zakupem nowej. I teraz pytanie czy zamiennik czy oryginalną. Jakoś oryginalnych na allegro nie widziałem, na ebay`u znalazłem zamiennik o pojemności 6600 mAh i się zastanawiam czy będzie ona porównywalna do mojej oryginalnej o pojemności 4000 mAh. Wiem, że z zamiennikami to różnie jest. Chyba ze macie gdzieś firmę która regeneruje baterie i będzie to w podobnej cenie co ta 6600 mAh czyli około 200 zł

Pozdrawiam

Komentarz

• avocado
      Ambiente
      • 2010
      • 182

ja regenerowałem baterie tutaj: http://hardsystem.pl i polecam do mojego laptopa nowa bateria na allegro 400zł + wysyłka, a tutaj dobrze zregenerował i trzyma dłużej, bo zwiększyli też jej pojemność za niecałe 300zł z wysyłka Dodatkowo za 30zł mogą jeszcze bardziej zwiększyc pojemnosc baterii ale już nie korzystałem z tego.

Komentarz

• ViRuE
        Rider
        • 2007
        • 358

W tym hardsystemie ceny od 250 do 312 + koszty wysyłki hmmm trochę drogo zastanawiam się wciąż nad tym ebayem... Tam ta 4400 mAh wychodzi około 160 zł, jakaś tam większa około 200 zł. Więc różnica spora. Tylko na jakich kto ogniwach robi tego niestety nie da się sprawdzić.

Komentarz

Pracuję...