Sprawdź swój samochód za 9 lub za 1 zł w Sosnowcu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mariuzs
    Classic
    • 2011
    • 13

Zamieszczone przez Smoczek1989
    A co z silnikiem 1.6 tym 100konnym jak to jedzie??
    Jak na 102 konie przystalo - dosc elastyczny, nie bardzo oszczedny, bezawaryjny i swietnie wspolpracujacy z dobra instalacja LPG.
  • Dr.Claufe
    Rider
    • 2010
    • 338

Witam

Dostępna jest ciekawa oferta na gruper.pl (coś jak groupon)

Za 9 zł można sprawdzić swój samochód pod 12 wyszczególnionymi sposobami:

Firma Speed Car Sp. z o.o. jest ogólnopolską siecią stacji kontroli pojazdów. W swojej ofercie posiadamy: przeglądy rejestracyjne oraz badania techniczne i diagnostyczne pojazdów. Zapraszamy!

Normalny koszt tej usługi to 80 zł.

Dla osób chętnych podaję wszystko co trzeba zrobić.

1. Link przez moje konto do rejestracji:

Klikacie w prawym górnym rogu na: zarejestruj się i zyskaj dodatkowe 10 zł za każde polecenie.

Za każdą nowo zarejestrowaną osobę otrzymam 10 zł, ale nie to jest tu ważne.

Oczywiście nie musicie mi pomagać i zarejestrować się normalnie przez stronę główną: www.gruper.pl klikając na dokładnie to samo.

2. Podczas rejestracji w miejsce kodu promocyjnego wpiszcie:

gruperwaw
    Dzięki temu otrzymacie 10 punktów o równowartości 10 zł na start. Jednak jest tu pewna uwaga. Oferta na sprawdzenie samochodu kosztuje 9 zł, ale maksymalną ilość punktów jaką można wykorzystać to 8. Wszystkiego się dowiecie przy kupowaniu.

3. Wchodzicie na poniższy link i kupujecie ofertę. Macie do wyboru płacę punktami. Maks 8, czyli do zapłaty pozostanie Wam 1 zł co już zapłacicie normalnie przez przelew, czy inną formą.

Zarejestrowałem się tam pół godziny temu z racji tej oferty. O kodzie promocyjnym dowiedziałem się z forum gruper.pl. Myślę, że to dobra sprawa na sprawdzenie swojego samochodu za 1 zł dla osób z Sosnowca i okolic

Ofertę już mam i na dniach się tam udam.

Pozostało 37 godzin do wygaśnięcia oferty.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...