Rozumiem, maska była wymieniona, wgniotki (niewielkie na na dachu) zostawione. Ale jak bym się uparl, to i całą blacharkę bym zrobił. Ja wiedziałem kto...
kwatera w Krynicy Morskiej
Zwiń
X
-
Mam dwa namiary, które spokojnie moge polecić. Jeden to apartament przy samej Gdańskiej, róg Leśnej. Jeden salon plus mały pokój akurat dla dwójki dzieci. Właścicielka to Pani Ela Braziuk telefon:503070245. Drugie miejsce to akurat to z którego korzystam najczęsciej Leśna róg Metalowców. Pan Edward Filipiak. Do morza zależy od drogi 15 minut wolnym marszem, blisko ośrodek Bałtyk w którym za 17 zł można zjeść dwudaniowy smaczny obiadek, 5 minut do centrum. Problem to mały pokoik. Ja z żoną i dzieckiem dajemy rade, z dwójka dzieci może byc problem, zależy czego sie oczekuje. Telefon do Pana Edwarda: 608 013 854. Co do tej Gdańskiej o której pisałem na początku to do centrum tez jest bardzo blisko, zasadniczo ta sama droga.
Komentarz
-
-
Ja prawie się zdecydowałem na pensjonat PIONOW: 504-510-510. Pokoje z łazienkami i aneksem kuchennym dla rodziny 2+2 są tam od 200zł w górę (najbardziej interesujący nas dwupokojowy mogliśmy mieć za 280zł). Mają swiją stronę www., więc można zobaczyć zdjęcia: http://www.noclegi.o11.com.pl/
Komentarz
-
Komentarz