kwatera w Krynicy Morskiej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SPioN
    Classic
    • 2011
    • 10

Rozumiem, maska była wymieniona, wgniotki (niewielkie na na dachu) zostawione. Ale jak bym się uparl, to i całą blacharkę bym zrobił. Ja wiedziałem kto...
  • woy76
    Drive
    • 2010
    • 58

Cześć,
    Szukam jakiejś fajnej kwatery w Krynicy Morskiej dla dwójki dorosłych i dwójki dzieci pod koniec czerwca. Jeśli ktoś miałby jakieś namiary na coś takiego to byłbym bardzo wdzięczny.
    Dzięki i pozdrawiam
    Wojtek

Komentarz

• andru123
      Elegance
      • 2010
      • 783
      • Toyota
      • ATF 2.0 MPI 120 KM

krynica to aktualnie plac budowy , buduja hotele nad samym morzem \

lepiej pojechac do wladysławowa lub na hel
      jest O1 RS 1.8T XENON
      była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Bisclavret
        Classic
        • 2009
        • 24
        • Peugeot
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Mam dwa namiary, które spokojnie moge polecić. Jeden to apartament przy samej Gdańskiej, róg Leśnej. Jeden salon plus mały pokój akurat dla dwójki dzieci. Właścicielka to Pani Ela Braziuk telefon:503070245. Drugie miejsce to akurat to z którego korzystam najczęsciej Leśna róg Metalowców. Pan Edward Filipiak. Do morza zależy od drogi 15 minut wolnym marszem, blisko ośrodek Bałtyk w którym za 17 zł można zjeść dwudaniowy smaczny obiadek, 5 minut do centrum. Problem to mały pokoik. Ja z żoną i dzieckiem dajemy rade, z dwójka dzieci może byc problem, zależy czego sie oczekuje. Telefon do Pana Edwarda: 608 013 854. Co do tej Gdańskiej o której pisałem na początku to do centrum tez jest bardzo blisko, zasadniczo ta sama droga.

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9935
          • Ford

Ja prawie się zdecydowałem na pensjonat PIONOW: 504-510-510. Pokoje z łazienkami i aneksem kuchennym dla rodziny 2+2 są tam od 200zł w górę (najbardziej interesujący nas dwupokojowy mogliśmy mieć za 280zł). Mają swiją stronę www., więc można zobaczyć zdjęcia: http://www.noclegi.o11.com.pl/
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• woy76
            Drive
            • 2010
            • 58

Dzięki za wszelka pomoc
            Pozdr
            Wojtek

Komentarz

Zamiast do Krynicy zatrzymaj się trochę bliżej w Stegnie na pewno nie będziesz żałował pod koniec czerwca w ośrodku POLAM w domkach drewnianych jest promocja tu masz link :

Byłem tu już z pięć sezonów pod rząd i naprawdę nadal mi się nie znudziło. Polecam !

Komentarz

Pracuję...