Rzeczy znalezione w aucie
Zwiń
X
-
Rzeczy znalezione w aucie
Nie mogę znaleźć takiego tematu :szeroki_usmiech jeśli coś przeoczyłem to usunąć, zaowockować itd. :P
Znalazłem właśnie u siebie po półtora roku bardzo porządny zestaw głośnomówiący :lol: centralka była schowana obok climatronica, kable poupychane dookoła.
Od razu po zakupie znalazłem też w bagażniku solidną blokadę kierownicy, niestety bez kluczyka.
Jakie przedmioty znaleźliście w swoim aucie po zakupie?
-
-
Zamieszczone przez krzysiek13U ojca w audi we wszystkich możliwych zakamarkach były kolorowe dropsyowocowe chyba. Z podszybia, okolic filtra klimy, wyjąłem wiadro liści :szeroki_usmiech
Jeśli kobieta myśli, że trafi do serca mężczyzny przez żołądek, to mierzy ciutkę za wysoko...
Mój Oktavian: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=555087#555087
Komentarz
-
-
Kolega "po mercedesach" kupił kiedyś od pierwszego właściciela, szacownego pana docenta z wydziału Mechatroniki PW mercedesa W 124 a w nim w schowku na tylnej półce gdzie jest m.in. apteczka znalazł klaser/wizytownik w którym było kilkaset wizytówek agencji towarzyskich - takich jakie wtykają za szyby w autach
Razem z tym kolegą studiowaliśmy na tym wydziale i nie spodziewaliśmy się że docent I. jest takim kurwiarzem lub uprawia swoisty rodzaj "filatelistyki".4x4
Komentarz
-
-
W Kadeciku z niemcowni znalazłem pod tylną kanapą kilka marek
W Octavii z Polski, długopisy, ołówki
W Passacie z Polski w kole zapasowym dość pokaźna ilość prezerwatyw, zapakowanych, jednak poleciały do śmieci
w Almerze z Polski, klapki damskie pod siedzeniem, latarka w schowku, 5 zeta w popielniczce i 4 reklamówki śmieci, pojemniki po płynach, pudełka po fajkach i całe mnóstwo innego tałatajstwa :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
W pierwszej Octavii nic nie znalazłem bo była nówka z salonu.
W Passacie znalazłem 100 HUF w podłokietniku, wejściówki z targów we Frankfurcie, jakieś prospekty, litrowy koncentrat do rozrabiania Shella, skrobaczkę wbudowaną w rękawicę, itp.
W drugiej Octavii nic nie znalazłem bo wczesniej razem z właścicielem dokładnie ją wysprzątaliśmy. :lol:
Natomiast co znajdę w moim najnowszym samochodzie...........napewno opiszę a może i machnę kilka fotek jeżeli będzie warto.
Komentarz
-
-
Ja w swojej, jak zmienialem fotele na dynamiki, znalazlem w sumie 4,50 Euro :twisted:
Pozniej, jak bralem sie za sprzatanie przy podlokietniku, wykrecalem go itd, i za podlokietnika wylecialo kolejne 10 w papierze
Takze taki swoisty "rabat" pozakupowy :lol:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Aha, tak mi sie jeszcze przypomniało: jak kupowałem żonie Matiza, to w ogłoszeniu nie było informacji o radiu. Co wiecej, jak wsiadłem do auta to w miejscu radia była taka fajna zaślepka. Zapytalem panią, czy ma radio do tego auta... A ona speszona powiedziała, że właściwie to nie ma... :shock: Zapytałem co to znaczy a ona na to, że w panelu nie działa podświetlenie i ona formalnie sprzedaje auto bez radia, bo jako że jest uszkodzone, to ona nie chce brać za nie odpowiedzialnosci... No i po wyjęciu zaślepki (sprytnie dopasowana zaślepka zakrywajaca radio i wymagająca użycia scyzoryka) oczom mym ukazał się tył radia Kenwood. Pani dodała mi później do tego w domu panel przedni zastrzegajac jednak, że ona się do tego radia nie przyznaje i nie jest ono objęte "gwarancją".
Reasumując: w Matizie znalazłem radioKupiłem panel za 30zł i radio śmigało jaktalala :lol:
Komentarz
-
-
w octavce kasetę magnetofonową Paktofoniki w desce rozdzielczej (wypadła od góry) - jak odkręcałem to plastikowe coś (kratkę? maskownicę?) pod kierownicą - musiała komuś wpaść między szybą a deską
w poprzednim aucie znalezłem medalików aluminiowych kilka i stare paragony wyblakłe
jeszcze w latach 90. w moim pierwszym samochodzie Fiat 126p znalazłem stare instrukcje obslugi z pocz. lat. 80tych i mapy NRD
Komentarz
-
Komentarz