W kombi mikro-włącznik znajduje się w zamku , więc proponowałbym odpiąć przewody od zamka zewrzeć je i wtedy sprawdzić czy pojawi Ci się napięcie.
To przy wymianie zamka zerknę bo i tak nie otwiera mi centralnym . Dzięki za odpowiedz to już wiem gdzie szukać. Pozdrawiam i przy okazji czy zamienniki zamka są godne ??
a może tylko kabelki międz budą a klapą :szeroki_usmiech
Panowie bylo juz o morzu i gorach,ja mam pytanko jakie miejsce polecacie na wyjazd na mazury z 2 malych dzieci,moze jakies namiary jesli mozna i z gory dziekuje.
do nas nie ma po co jechać :lol:
nie no masz fajnie w ostródzie , mikołajkach , rynie , giżycku, ełku , ruciane-nida , pisz.
w sumie jak byś bardziej określił co Cię interesuje.
Domki , pensjonat, hotel , kwatera prywatna.
Jezioro , spływy kajakowe a może dzicz :?:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Byłem na Mazurach tylko raz, w Giżycku... Z żoną i 2-letnią córką... Gdyby nie to, że byłem tylko tydzień i zwiedzaliśmy okoliczne miejscowosci, to wynudziłbym się jak mops... Jeśli nie masz zamiaru pływać, to Mazury nie sa najlepszym miejscem do wypoczynku - ja w każdym razie wolę morze...
Ja byłem ze cztery lata temu Mrągowie z 3 letnim synkiem i było całkiem fajnie. Nie jechaliśmy tam ani pływać ani kąpać się więc w tej kwestii się nie wypowiem. Jest natomiast dużo miejsca do spacerów wzdłuż jeziora, a jak jedziesz autem to do Mikołajek jest całkiem blisko, akurat na wycieczkę. Dodatkowo dla dzieciaków jest w okolicy ( a przynajmniej wtedy było ) coś ala park safari ( o ile pamiętam to miejscowość zwie się Kopydłowo ).
Ośrodek Elixir nad jeziorem Kisajno na Mazurach. ... Część noclegowa w hoteliku 40 pokoi ze śniadaniem 2/3 osobowych w 4 budynkach, na wzgórzu nad jeziorem.
Ośrodek ma mini-plażę z piaskiem, jakieś huśtawki itp.
Tylko koniecznie autem, żeby móc wyskoczyć do Giżycka, na bunkry nad Mamerki itp.
Ja bylem w Rynie i poza tym ze bylo cicho i fajny zamek tam jest (akurat wtedy byl zamkniety) nic sie nie dzialo. Codziennie jezdzilismy po okolicznych miejscowosciach i zwiedzalismy Generalnie gdzie bys nie pojechal to bedzie podobnie. Mikolajki i bardziej znane miejscowosci moga byc drozsze.
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Śmiało mogę polecić jezioro Narty. Jest tak przejrzyście czysta woda, dużo atrakcji, ładne widoki itp.
Tutaj masz stronkę - jeśli lubisz wędkować, jest tam też opis ogólny.
A może ktoś polecić jakąś agroturystykę nad fajnym jeziorem. Chciałbym odpocząć w ładnym cichym miejscu z żoną i półroczną córką. Z tak małym bobasem o pływaniu łudkami/kajakami nie ma mowy, także interesują mnie raczej spacery i fotografia.
Jak bardziej na spacery i foto a nie pływanie, to polecam raczej Suwalszczyznę niż Mazury. Np. coś w Smolnikach - krajobrazy rewelacyjne, spacery piękne, cisza i spokój nawet w sezonie.
Odgrzeję w mikrofalówce :szeroki_usmiech
Chciałbym na tydzień ruszyć na Mazury na przełomie sierpnia/września. Chciałbym znaleźć jakiś tani domek/apartament z kuchnią niedaleko jakiegoś czystego jeziorka w miejscu, z którego możnaby ruszyć na jakieś wycieczki do ciekawych miasteczek. Polecicie coś?
Co roku spędzam urlop z żoną córką i kolegą z rodziną,wynajmujemy sobie domki letniskowe.W tamtym roku były Kaszuby i było super.Praktycznie co dzień coś zwiedzaliśmy np.Łeba,Malbork,Szymbark,Trójmiasto i dużo innych atrakcji.W tym roku jedziemy na Mazury do miejscowości Ryn.Pobyt już mamy rozplanowany.W planach jest zwiedzanie poniemieckich fortyfikacji,rezerwat dzikich zwierząt.wioska indiańska,Grunwald,miejscowy zamek i wiele innych atrakcji.Mamy rozplanowany każdy dzień.W Polsce jest dużo miejsc do zwiedzania w każdym zakątku,tylko pytanie jest takie jak umiesz sobie rozplanowac i poukładać czas tam spędzony.Od X lat każdy urlop mile wspominam w naszym gronie.Oczywiście jeżdzimy samochodami.Jeszcze jedno.Domek pietrowy,nas 7 osób,w pełni wyposażony,z tarasem i murowanym grillem,40 metrów od jeziora z własnym małym molem,łódka czteroosobowa,teren ogrodzony,samochody na posesji.Więcej mi nie trzeba.
Agamek12, Pobyt 14 dni.Koszt wynajęcia domku 3000zł bez już dodatkowych opłat.Tak jak pisałem bierzemy to na dwie rodziny.Jak by ci pasiło to daj znać,poszukam linka z tymi ofertami a były różne i cenowo też.
Jeżeli mazury to tylko w Gim'ie. Byłem tam dwa lata temu - testowałem pod kątem dzieciaków. Jak dla mnie to była rewelacja. Ośrodek jest projektowany pod kątem dzieci. Jest bezpiecznie, zamknięty teren, monitoring - sporo imprez dla dzieciaków. Koszt może nie jest najmniejszy, ale jak na pełne wyżywienie (3 x dziennie bez limitów) - nie jest aż tak znowu drogo. Fajna baza wypadowa do okolicznych atrakcji, Olsztyn, jeziora mazurskie, Wilczy Szaniec. Looknij na stronę
byłem z dzieciarnią (4 i 9 lat) cisza, spokój, miło wspominam
wyjazd na długi weekend, relaks + leń bez zwiedzania, więc tu nie pomogę ale mieścina spokojna i jeziorko czyste
sama chata jest na całkowitym za
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz